dimecres, 28 de juliol del 2010

28/07/10. Reflexió full de ruta i el segrest de l'esperit del 10-J

Molt bo l’article “El segrest de l'esperit del 10-J”.

Hola company Ramon Maria, Es veu que ets jove...
A l’obra del Salvador Espriu Ronda de Mort a Sinera hi surt un personatge anomenat Quim Federal que  es passa tota l’obra dient “Som els millors, som els millors”. I la síndrome del “Som els millors” ha empeltat tots els catalans i en conseqüència també els seus partits polítics, les seves Associacions de veïns, les seves associacions de bitlles o de “petanca”, les seves Escoles de Negoci, etc. D’aquí se’n desprèn l’esperit de tots els nostres partits polítics:
Tots els partits polítics posseïm la veritat (amb permís de l’Església). Per tant, per què ens hem d’unir a uns pollosos que defensen el mateix que nosaltres però que no posseeixen la veritat? Que vinguin ells!

Joan A. Forès
636963046
ERC Poblenou. Vocalia de Cultura


De: ercpoblenou@yahoogroups.com [mailto:ercpoblenou@yahoogroups.com] En nombre de Ramon Maria Altisent Pedrós
Enviado el: miércoles, 28 de julio de 2010 10:54
Para: ERC POBLENOU
Asunto: [ercpoblenou] Reflexió full de ruta i el segrest de l'esperit del 10-J

 
Companys,

Crec que hem de procurar ser sempre amples de mires. En aquesta vida en tant que persones i integrants d'un col.lectiu, crec que podem anar sempre on vulguem i amb qui volguem però és sempre molt important ser fidels a nosaltres mateixos. Per tant sóc de l'Opinió que ERC pot adherir-se, associarsem pactar, acordar..... però es sempre molt important mantenir la integritat pròpia i en cap cas debilitar-se.  Són molts anys d'història i arrelament arreu del territori que demanen i exigeixen responsabilitat i saber fer. Està clar que ens hem d'unir i en aquesta línia s'encara la resolució que de mà oberta que ens ha fet arribar en Pau. Per tant paciència, que la nostra cursa és de resistència.
Ara al 2010 tenim unes eleccions on crec que la garrotada se l'emportarà més el PSC que ERC. (aixequem els ánims coi, que ens hem de sobreposar a les enquestes interessades de PSC i CIU). En les Municipals de l'any vinent 2011 ERC i l'independentisme pujarà arreu dels pobles i tindrem representació a tots els municipis de Catalunya. Al 2012 la majoria Absoluta del PP a Madrid ens donarà l'empenta definitiva per tal que les Eleccions del 2014 al parlament siguin la proclamació del nostre desitjat Estat Català. Necessitem més que mai visió de futur.

Joan, lluís..., crec que us he contestat i podeu veure la meva visió.... La realitat està seguint el full de ruta de l'indendentisme.....l'autonomisme i el federalisme ja s'han quedat enrera, ara en aquests 4 anys de CIU el Concert econòmic i el Dret a Decidir.....i sigui quin sigui el resultat. Tan sis és satisfactori com sinò la pròxima estació és la independència pel 2014.

Jo hi firmo ara mateix!!!!

Mentrestant us deixo l'article del segrest de l'Esperit del 10J.

Ramon Ma Altisent
Militant d'ERC
"Treballant per la construcció d'un Estat Propi"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada