dimecres, 7 de juliol del 2010

07/07/10. Plantejament Montilla-Carod per la Manifestació. Una nació, una bandera

Benvolguts,
Avui he entrat a la web de l’Avui amb la intenció de repassar l’hemeroteca sobre el cas Omnium-Montilla i m’he trobat amb l’agradable sorpresa d’un bloc de Ramon Boixet, de qui mai n’havia sentit parlar i que parla precisament del que jo estava intentant recopilar.
Us recomano l’article d’avui 7 de juliol.


El d’avui de títol: Carod recolza Montilla, cita unes declaracions de Carod Rovira “el vicepresident del Govern senyor Carod ha declarat que el lema de la manifestació li sembla “perfecte”, i el fet que la marxa de dissabte “pugui anar encapçalada per la bandera nacional del país és el missatge més potent i més fort simbòlicament al qual podem aspirar”.
L’article continua i explica com Omnium està preparant des de fa molts mesos la manifestació del dissabte junt amb moltíssimes entitats cíviques, la Plataforma pel Dret a Decidir entre d’altres. I que aquesta manifestació és la continuació de les dues anteriors cosa que tots sabem.

Continuant navegant he trobat la notícia  a El Singular Digital. Carod va pronunciar-ho a Mont-Real:
Les declaracions de Carod recorden sospitosament com fa 4 anys la direcció d’ERC volia transigir i votar SI al Referèndum sobre l’Estatut i les bases assembleàries varen decidir dir NO! O com es va crear el segon tripartit a corre-cuita sense consultar tampoc les bases!

Al mateix temps val la pena de llegir l’Editorial (més aviat en diria el libel) del Periódicu d’avui. És un Editorial prepotent i xulo, adreçat a curts de gambals i gent de memòria feble...
Hi ha dues variants, una de l’edició de matinada i l’altre al migdia. La diferència és que a la de la matinada hi ha el link de l’Editorial  “Una nació, una bandera” i des de la del migdia han eliminat de la presentació el link de l’Editorial!!! Que vol dir que el Periodicu ens enganya en les seves presentacions i encara més en els seus continguts!

Edició de matinada (amb el link a l’Editorial):

TENSOS PREPARATIUS DE LA MARXA PER L’ESTATUT

Bronca per la unitat

Els convocants imposen que el seu lema encapçali la manifestació malgrat el rebuig de Montilla
·         Una nació, una bandera

Edició de migdia (sense el link a l’Editorial):

PREPARATIUS DE LA MARXA EN DEFENSA DE L’ESTATUT

El PSC insisteix que
Montilla i la senyera presideixin la manifestació

L’Editorial el podeu trobar aquí, si no l’han tret...
En aquest Editorial hi ha perles com les següents:
·         Si el president de la Generalitat decideix anar a una manifestació, una circumstància excepcional que poques vegades ha passat, és indubtable que l’ha d’encapçalar i ho ha de fer d’acord amb els seus desitjos.
·         L’objectiu de la manifestació està recollit de la declaració institucional del president Montilla llegida només una hora després que es conegués la sentència del Tribunal Constitucional. En aquesta mateixa declaració, Montilla expressava de manera diàfana que el seu desig era «caminar junts, units» darrere de la senyera com a «pancarta unitària» per demostrar que Catalunya és una nació i un sol poble. Les intencions quedaven, doncs, clares, però després han sortit els guanyadors en aigües tèrboles que intenten desfigurar els objectius unitaris i encaminar la marxa cap als seus terrenys particulars.
El gorila Nadal va fer unes declaracions ahir en sortir de la reunió del Govern que expressaven més o menys el mateix, dit agressivament…
I en Carod des de Montreal també ho abonava…

O sigui que sembla que la manifestació l’hagi organitzat en Montilla d’avui per demà, quan portava mesos de preparació i era la tercera o quarta organitzada per la societat civil darrerament!

Llegiu-vos els articles i traieu-ne conseqüències !

I sobretot aneu a la manifestació !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada