dijous, 29 de juliol del 2010

29/07/10. Resposta al Joan Quintana

Benvolgut Joan,
Els teus comentaris mai no m’han molestat! Joan t’estimem!

En López Tena amb molt bon criteri va dir sense dir-ho explícitament que el nostre parlament és el de la senyoreta Pepis. I això ha sigut així des del 78!
Si els nostres polítics no ho han volgut veure, o han fet veure que no ho volien veure, és que viuen immersos en aquest joc i ocupant per torns aquestes cadires.
Fa poc ho va dir per Televisió algun ejpañol “con mando en plaza”. Va dir que ells ja sabien què dóna l’Estatut dins de la Consti del 78. Dóna menys de com l’han deixat ara (encara hi han de passar més ribots), però ells ja ho sabien. I deia que els polítics catalans també ho sabien, però feien veure que no, i qui dia passa any empeny!
Com és que aquest sentiment generalitzat d’independència no s’ha manifestat massivament fins ara? Perquè ara hi ha crisi i l’economia familiar i del país se’n ressent molt. Fins ara els nostres polítics ens tenien adormits i n’eren plenament conscients, o eren uns enzes que no ho crec! Ells ja sabien que la Llei de Vegueries (que ara ja s’han empassat el gripau, que en diuen ara), no permetria anar enlloc, i també sabien que l’Estat Ejpañol pot tombar tot el que vulgui, emparat en la Consti i per mitjà del TC. Per què hem perdut tants anys?
I ara ja s’han hagut de treure totalment la careta. Ja no poden fingir més, ni els uns ni els altres!
Per tant què fem?

Joan A. Forès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada