divendres, 8 de maig del 2015

08/05/15. Facebook. Si la independència no guanya prepareu-vos per una inquisició...Si no som capaços de defensar-nos com a poble, desapareixerem i molta gent, jo el primer, no voldrà formar part d'un poble amb mentalitat d'esclau...

Benvolguts,
He trobat a facebook, enviat per la Consol aquest fil....Consol Aràs Mayor ha compartit la foto de Mark Serra Parés
Puc dir el que penso o queda lleig???
En Sergi Castanyé va enviar-lo i en Mark Serra Parés va respondre:

Completament d'acord. Si fracassem, el que ens ve serà insuportable. Si no som capaços de defensar-nos com a poble, desapareixerem i molta gent, jo el primer, no voldrà formar part d'un poble amb mentalitat d'esclau. No crec en que sigui una ofensiva "nacionalcatòlica" però sí una revenja en tota regla pel desafiament. Els propers mesos decidiran el nostre futur.
La Consol va continuar:
QUAN PUGUIS MOBILITZAR 2.000.000 de persones, obra aquesta boca de serp que tens, de moment AJOIAGUA!!!

Jo sí que crec que és una ofensiva nacionalcatòlica! I també sé que els coneixem! I a més ho raonaré! Que no serà la primera, ni l’última! Ara es parla de si el bisbe d’Urgell, copríncep d’Andorra, cedeix aquest títol al Juanca d’ara! I torna a haver-hi assignatura de religió a les escoles, i si fessin un referèndum a l’Espanya"nacionalcatòlica"podria tornar a sortir que retrocedim 500 anys, o 3.000 vés a saber!
I ja sabeu que el nacionalcatolicisme actua a Espanya des de sempre. Va començar amb la Inquisició el segle XV! A l’any 1933 la Asociación Católica de Propagandistas (amb bisbes i cardenals) ja era activa i va ajudar molt a preparar l’Alzamiento. Una de les primeres lleis de la República havia sigut concedir el vot a les dones i s’explica que l’església va influir notablement en les dones per tal que votessin les dretes el 1933. Votació que varen guanyar i varen desestabilitzar la feble República,  Per què creieu que el Franco i els altres generals revoltats no varen dubtar a fer l’Alzamiento? Doncs perquè sabien que els bisbes, catalans per cert, Gomà i Pla i Deniel tenien el suport del Vaticà. I es va veure clar quan a partir del 18 de juliol el Vaticà va declarar la guerra com a Cruzada. Cruzada contra els catalans. Recordem-ho perquè ho vàrem patir molt, molt més que la resta de territoris, vàrem perdre doblement la guerra, per “rojos” i per separatistes. I a Catalunya a partir del 1939 hi va haver una ocupació militar (que està durant molt més que la vida del Franco), cosa que no va passar enlloc més d’Espanya!
I de la Cruzada l’església va treure’n molts beneficis, des de les carteres del Ministeri d’Educació dels 10 o 15 primers anys de franquisme (Martin Artajo i companyia), el retorn de les ordres religioses expulsades per la República, els Crucifixos a totes les aules de totes les escoles de totes les universitats,  l’atac a mortal a Catalunya i al català (exili, depuracions, genocidi, destrucció d’Ateneus, Papers de Salamanca), obscurantisme, els bisbes Modregos (como somos majoria lo queremos de Almeria, deia una pintada a Sarrià), la prohibició total del català (excepte en la intimitat...), res d’escoles, diaris, ràdios, edició de llibres, teatre, cinema, telèfons, rètols en català, la benedicció papal dels pilots italians que ens venien a bombardejar Catalunya, el retrocés en els costums, a partir del 1939 la dona va perdre gairebé tots els seus drets, necessitava el permís del pare o del marit per treure’s el passaport, no es podia divorciar, i encara no pot, els casaments havien de ser per l’església, els fills s’havien de registrar en castellà, a l’institut era obligatori fer Ejercicios Espirituales per Pasqua, t’havies de confessar regularment, i mentrestant els capellans t’anaven tocant el cul, com s’ha demostrat fefaentment a tot arreu on s’ha deixat actuar a l’Església Catòlica, amb els pederastes d’Andalusia de fa uns mesos, amb la substitució des capellans pederastes a tot el mon, canviant-los d’escola...
I si l’església no tenia cap culpa del genocidi contra el poble català que demostri que s’hi va oposar aferrissadament...).
Varen començar així: 
 Franco sota pal·li

Després de la transició franquista del 1975-1981 l’església va anar quedant enretirada fins la sentència del TC. Els ninotaires varen anar explicant com es retrocedia amb l’actual Gobierno nacionalcatòlic:


 Que en l’acudit d’avui queda així:

Per tant el nacionalcatolicisme era i és una peça fonamental en el genocidi cultural i físic que el feixisme va practicar i està practicant cada cop més violentament a Catalunya! Hem parlat sovint del franquisme sociològic imperant a Espanya des de fa 75 anys, però potser hauríem de parlar del nacionalcatolicisme-franquista-sociològic, que reflectiria més bé la trista realitat actual...
Sobre el Vaticà i la Cruzada: http://es.wikipedia.org/wiki/Iglesia_cat%C3%B3lica_y_Guerra_Civil_Espa%C3%B1ola, incloent la "Carta colectiva del Episcopado Español".
Sobre la Carta col·lectiva de l‘Episcopado Español:

Continuarem...

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada