dijous, 14 de maig del 2015

14/05/15. Em sembla increïble que el Govern de la Generalitat no es posi al davant i assumeixi la desobediència total al ministre Wert, al Fiscal General de l'estat i als tribunals, ja que com diu el poble la nostra dignitat és el darrer cartutxo que ens queda...

Benvolguts,
Des del Grup d'Opinió GOAL fem les seguents reflexions. Si no recordem malament en l’assumpte del 9N hi va haver una acusació del Fiscal General de l’Estat contra el president Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau.
Immediatament els portaveus dels grups parlamentaris de CIU, ERC, ICV-EUiA i la CUP varen enviar una carta al Fiscal general de l'estat, Eduardo Torres-Dulce, assumint "de manera solemne i col·lectiva" les conseqüències del procés participatiu de més de 2.300.000 votants celebrat el 9N a Catalunya. Els signants de la carta admetien ser "els mandants i coautors de les accions imputables als membres del Govern de la Generalitat derivades de l'organització i execució del citat procés democràtic".
També els 40.000 voluntaris vàrem anar a autoincupar-nos al TSJCC.
La fiscalia va passar la pilota als funcionaris, als directors d’escoles i instituts, als uixers i altres subalterns amenaçant d’inculpar-los.
Davant d’aquest esdeveniment i de la posició valenta dels consellers, dels partits, dels voluntaris, en un acte de valentia el president Mas va fer una declaració institucional dient que ell era el responsable de tot el que havia succeït!
Ens va colpir la valentia del president!
Ara, estem en una situació semblant, amb la fiscalia i els tribunals contra les escoles i els seus directors si no volen obeir l’assumpte del 25%, del 50% i de totes les altres collonades...
Una possible acció és que la societat civil proposi als pares afectats per les mesures judicials que signin peticions dient que no estan d'acord amb les imposicions dels tribunals i que volen la immersió com fins ara. Si hi ha 25 pares en cada cas que els tribunals vulguin imposar el 25% o el 50% de classes en castellà pel fet que un alumne no vol la immersió com fins ara s'arribarà a un efecte multiplicador: Si hi ha uns pares que no volen la immersió n'hi haurà 25 que sí. Si hi ha 6 pares seran 150 que s'hi oposaran pacíficament. Si hi ha 60 pares com s'ha dit des de Madrid, seran 1.500 que signaran dient que no hi estan d'acord, i així anar seguint: Cada denúncia de no immersió serà seguida de 25 denúncies oposant-s'hi...
En aquestes circumstàncies ens semblaria increïble que en cas de problemes amb el ministeri o els tribunals el Govern de la Generalitat no es posés al davant i assumís la gestió de les peticions dels pares o anés directament cap a la desobediència total al ministre Wert, al Fiscal General de l’estat i als tribunals de tota mena, ja que com diu el poble la nostra dignitat és més potent que els atacs maldestres de les autoritats de Madrid.
Si hi hagués una oposició frontal del Govern, dels partits, dels sindicats, de les AMPAs, al Gobierno, els centenars o milers de pares es posarien incondicionalment i alegrement a favor del Govern, farien manifestacions cada dia com la de Mataró d’ahir i a l’estranger se n’adonarien que l’olla ja no aguanta més pressió! I l’alegria de la compenetració de poble i govern seria exultant!

Per què no es fa aquesta acció?
Per què l’ANC no ho proposa?

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada