dissabte, 23 de maig del 2015

23/05/15. Ahir fou un dia amb actuacions de Madrid difícils de pair! Mireu-vos bé els ninots i assumiu que tenim una força imparable si no defallim, com hem estat fent els darrers mesos...

Benvolguts,
Ahir fou un dia amb actuacions de Madrid difícils de pair!
Al Congreso de los Diputados vàrem vomitar dues lleis, una ja la vàrem comentar ahir, que absorbeix el comandament dels Mossos, per causes de força major relacionada amb la "integridad de la patria una grande y libre".  l’altra afecta també a la centralització (us sona el nom?) dels Diaris Oficials de la Generalitat de Catalunya, que des del 1978 eren autònoms i les lleis catalanes estaven reflectides en els Diaris (DOGC).  Doncs des de fa anys Madrid va dir que els catalans podíem fer els DOGS que volguéssim però que la versió vàlida era la traducció al castellà que emetia la pròpia Generalitat, en una mostra de servilisme, que ens ha portat on som. La darrera llei espanyola estableix que la Generalitat ha de deixar de publicar lleis, que ja se n’encarregaran directament des del BOE!
I els catalans mirem cap a un altre cantó, com amb la llei Wert que la consellera Rigau va jurar pels seus morts que no la seguirien i mireu en quina situació ens tenen!
Per cert al que es va votar al Congreso li hem dit vàrem ja que com que els catalans independentistes som una merda de minoria al Congreso, el que vota el Congreso ho votem tots nosaltres encara que hàgim votat que no, o ens hàgim abstingut. Queda clar que només som una merda de minoria i continuarem així fins que fotem el camp?

Avui, per fer-vos agafar moral us repeteixo els ninots del Ferran Martin que ja he mostrat algun altre cop.
Mireu-vos-els bé i assumiu que tenim una força imparable si no defallim, com hem estat fent els darrers mesos...

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada