divendres, 4 de desembre del 2015

04/12/2015. Micro-resums dels articles generats al Bloc Reflexions aquesta setmana. Xevi Xirgo. Guifré Jordan. Ricard Palou. Benet Salellas. Suso de Toro i Marina Llansana...

Benvolguts,

Fa una setmana us vaig enviar el correu següent, amb els micro-resums dels comentaris als articles que m’havien semblat importants de la setmana anterior:

Avui faig el mateix i us envio micro-resums dels comentaris als articles que m’han semblat importants aquesta moguda setmana:

Prohibit prohibir!
Aquest és tràgicament divertit gràcies al vídeo molt ben muntat amb la sornegueria de la Soraya i l’emprenyament del conseller Mas-Colell:
Article que he trobat interessant i que funciona quan els pobles, ni vençuts, trepitgen fort...
Bàsic article, amb gràfics entenedors, per comprendre l’espoli fiscal de 16.000M€ que l’Estat espanyol ens administra cada any, sense vaselina...:
Comentari de l’article de David Fernández de la CUP, aconsellant als seus companys que es posin d’acord el més aviat possible amb JxS:
La premsa internacional ens tracta amb estimació i ens repta per no haver anat més ràpid en la investidura del president de la generalitat:
Explicació de què és la Fundació Catalunya Estat (FCE) incloent un accés al pdf del llibre Les raons econòmiques, polítiques i socials de la Catalunya Estat. El vademècum de l’economia catalana en 800 pàgines amb multitud de gràfics. Llibre de capçalera dels independentistes catalans:
Article d’opinió sobre l’Assemblea de la CUP a Manresa:
Interessant aportació de Benet Salellas, diputat de la CUP per Girona apuntant 11 punts bàsics per posar-se d’acord JxS i les CUP:
Aportació humorística de la meva dona proposant un mètode d’identificació de la corruptina:
Explicació de l’Espanya dissenyada que segons Suso de Toro és l’Espanya que ens ha tocat viure i que l’han feta els poders fàctics franquistes, amb el vist plau entusiasta de tots els polítics espanyols (incloent-hi els catalans). Continuació dels darrers articles tots molt interessants sobre aquest mateix tema:
Articles sobre la repetitiva Ocupació dels Països Catalans per l’Ejército Español:
La Convenció de Gènova. Sortida diplomàtica a la creació de la República Catalana:
Bé, això és tot per aquesta setmana. Insisteixo a recomanar-vos que sobretot no us empatxeu de política...
I Visca la República Catalana!
Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada