dijous, 4 d’octubre del 2018

01/10/2018. Redacció TV3. Moncloa lloa l'actuació policial l'1-O i afirma que "moltes imatges eren falses". La ministra Isabel Celaá adverteix Quim Torra, que, "per descomptat, el que va passar dissabte no pot tornar a passar". El govern espanyol considera "proporcionada" l'actuació policial de l'1-O, afirma que "moltes" de les imatges amb càrregues de les forces de seguretat eren "falses" i adverteix Quim Torra que els incidents a les manifestacions de dissabte no es poden repetir. Són declaracions a la SER de la ministra portaveu del govern del PSOE, Isabel Celaá, que ha remarcat que "l'1-O és un dia de trista memòria. No hi ha res a celebrar." La ministra ha explicat que el que es va veure el dia del referèndum va perjudicar la imatge d'Espanya a l'exterior. Tot i això, Celaá ha subratllat que hi havia moltes d'aquestes imatges que no es corresponien amb la realitat.


Benvolguts,


La notícia d'avui és que la Moncloa lloa l'actuació policial l'1-O i afirma que "moltes imatges eren falses". Quina barra! Quins pebrots! O sigui que segons el Gobierno espanyol els 10.000 cafres amb furgonetes, porres, escopetes i gasos lacrimògens, manats per tota una cadena d'altres cafres més grassonets, que ens varen pegar l'1-O, van fer una feina molt ben feta i a més les imatges enviades per televisió a tot el mon eren falses. En un dels còmics de l'Asterix, l'Obelix entra en una taberna fent escàndol i la mestressa que és la senyora Celaa el renya dient: Ep, aquests dos paios grossos que acaben d'entrar i fan escàndol... I l'Obelix li respon ràpidament: Senyora, només n'hi ha un de paio i a més no està gros...


Podeu gaudir amb les noves mentides del Gobierno de España. Ja veieu que no hi ha diferència entre l’antic Govern (PP) i el nou (PSOE). I tampoc n'hi haurà si tornen a intercanviar els papers. Tots són fatxes. Per això diem sempre que el Gobierno és del PPSOE, al que hi podem afegir Ciudadanos que són més Falange Española Tradicionalista y de las JONS i Fuerza Nueva que no el que ells expliquen sempre de virginals Partits Constitucionalistes...

El Perich sovint va mostrar gràficament aquesta veritat de l’ultradreta espanyola.

Pel Perich i per molt més de la meitat dels espanyols del magma anomenat Franquisme Sociològic, quedava molt clar que el franquisme havia absorbit i metabolitzat el Feixisme de Mussolini i el Nazisme de Hitler i n’havien fet una religió...

Por Diós, España y su Revolución Nacional Sindicalista, Viva Franco!!! Arriba España.





Vegem l’article

MADRID




La ministra Celáa avisa Torra: "El que va passar dissabte no pot tornar a passar" (EFE)


El govern espanyol considera "proporcionada" l'actuació policial de l'1-O, afirma que "moltes" de les imatges amb càrregues de les forces de seguretat eren "falses" i adverteix Quim Torra que els incidents a les manifestacions de dissabte no es poden repetir. Són declaracions a la SER de la ministra portaveu del govern del PSOE, Isabel Celaá, que ha remarcat que "l'1-O és un dia de trista memòria. No hi ha res a celebrar."

La ministra ha explicat que el que es va veure el dia del referèndum va perjudicar la imatge d'Espanya a l'exteriorTot i això, Celaá ha subratllat que hi havia moltes d'aquestes imatges que no es corresponien amb la realitat:

"El govern de Rajoy no ho va encertar quan va intentar parar les votacions amb una intervenció que va projectar imatges molt penoses, moltes d'elles falses, però molt penoses a l'àmbit internacional que van danyar la reputació d'Espanya"

"Va ser un error les càrregues? Ho van ser, però les forces de seguretat de l'Estat no són les responsables, que van treballar proporcionalment, amb l'excepció d'alguns casos molt aïllats que estan sent investigats"

La portaveu de l'executiu de Pedro Sánchez ha carregat contra la gestió que va fer Rajoy de l'1-O però també ha criticat amb contundència l'actuació de l'independentisme:

"Va xocar, com no podia ser d'altra manera, amb el principi de realitat. Tota la farsa en què estava fonamentant-se l'independentisme, afirmant que després de l'1-O hi hauria una proclamació de la República, va ser fals (···) Com es va veure uns dies després de manera vergonyant, tot l'imaginari independentista va caure per terra, com sectors intel·ligents i raonables de la societat catalana ho van entendre"

 Celaá ha dit en aquesta entrevista que l'1-O va ser un acte "il·legal" que, segons la ministra, va posar de manifest "com mai la fractura de la societat catalana. Això és el pitjor que pot passar, perquè una societat fracturada no té projecte polític."

Isabel Celaá també ha advertit Torra, que "per descomptat el que va passar dissabte no pot tornar a passar", en referència als incidents de la manifestació del sindicat policial Justapol a Barcelona per commemorar les càrregues policials [de l’1-O del 2017].

"El govern de la Generalitat té l'obligació de mantenir l'ordre públic al carrer i que tothom es pugui manifestar amb llibertat, tan els independentistes com els que no, perquè això és el que correspon a una societat lliure, democràtica i culta com la de Catalunya. Això ho ha de garantir el govern i el que estem demanant a Torra, que desarmi la retòrica, retiri l'emoció i s'atengui als fets"

Redacció TV3

Joan A. Forès
Reflexions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada