divendres, 12 d’octubre del 2018

12/10/2018. El Nacional. Puigdemont esclata per les amenaces de Pedro Sánchez contra el Parlament. El president del PSOE i del Gobierno considera que el Parlament de Catalunya (de fireta) no té dret a rebutjar un rei, fill d’un altre rei posat pel Franco, i que és a la Constitució perquè l’Adolfo Suarez li va posar tramposament quan la major part dels caps de govern estrangers demanaven que es fes un referèndum sobre monarquia o república i les enquestes eren prou desfavorables com per fer una cacicada més.


Benvolguts,


La monarquia va ser instaurada pel Franco, i mai no s’ha fet un referèndum sobre monarquia o república.

MONARQUIA


El Nacional 

Foto: Efe

Barcelona. Divendres, 12 d'octubre de 2018


El president Carles Puigdemont ha esclatat per les amenaces del president del Gobierno espanyol, Pedro Sánchez, d’activar mesures legals per la reprovació del rei Felip VI que ha aprovat el Parlament de Catalunya.



¿Medidas legales ante una resolución política @sanchezcastejon? ¿Igual que el PP? ¿Qué medidas? ¿Las mismas que mantienen en prisión sin juicio a la presidenta @ForcadellCarme? ¿Sabe que la resolución es de sus socios de gobierno? "Republicanos" monárquicos. Menudo nuevo diálogo.
En un tuit, Puigdemont ha assenyalat que el PSOE actua “igual que el PP” si el que pretén es dur a terme les mateixes mesures legals “que mantenen a presó sense judici a la presidenta Forcadell”.
El president també recorda a Sánchez que la resolució va ser una proposta dels seus “socis de govern” i ha assenyalat que els socialistes es comporten com a “republicans monàrquics”.   ha reblat Puigdemont.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada