dissabte, 13 de juny del 2015

09/06/15. Pilar Porcel. Algú hauria de dir a la senyora Colau que el Full de Ruta no és de Convergència, sinó de país. Que l’objectiu prioritari és la Independència

Benvolguts,
La Consol, l’activa companya independentista del GOAL m’envia aquest enllaç que paga molt la pena...
Hem afegit un dels acudits genials d’en Ferreres, publicat després de les eleccions al Parlament de Catalunya del novembre del 2012, quan CDC havia passat de 62 a 50 escons, encara que ERC havia passat de 10 a 21  i la CUP havia obtingut per primer cop 3 escons. L’acudit demostra que Mas es va afegir al camí cap a la independència que havien encetat les Consultes Populars començades a Arenys de Munt, així com l’ANC i Òmnium...
Escons independentistes novembre 2012:
Legislatura anterior:  CiU + ERC (62 + 10 = 72)
Legislatura actual: CiU + ERC + CUP (50 + 21 + 3 = 74)
Els números expliquen que l’independentisme d’esquerres havia crescut i que l’independentisme de dretes havia disminuït però el balanç és positiu!

Algú li ho havia de dir
 Diu la senyora Colau: “No se’m pot demanar que signi un Full de Ruta amb Convergència”.
Li hauríem de recordar que va ser la societat civil liderada per l’ANC i Òmnium la que va impulsar la demanda col·lectiva a favor de la Independència i arran d’aquest clam va ser el President Mas com a President de Catalunya que es va posar al capdavant per fer el possible per aconseguir-ho.  Per tant no és el Full de Ruta de Convergència sinó el que encarrila la voluntat del poble de Catalunya  vers aquest voler plantar cara de forma definitiva després de mil i una patacades del Govern Espanyol.
Aquest Full de Ruta és el resultat de buscar fórmules de concreció i consens amb les diverses forces polítiques catalanes, amb el suport de les entitats defensores de la Independència per tal d’aconseguir l’objectiu final: la plena Independència de Catalunya. I això la senyora Colau ho hauria de saber.
No sumar-se a aquesta voluntat és fer un frau a la voluntat dels ciutadans.
El President Mas és l’únic que té potestat per convocar eleccions al Parlament de Catalunya quan ho cregui oportú i si ha decidit que aquestes siguin el 27 de setembre és per acord amb Esquerra Republicana i les entitats que impulsen la societat civil. Constituir un nou Parlament és l’únic camí possible, ja que aquesta solució és l’única que permet aprofitar l’escletxa que pot fer possible el Dret a decidir. El nou Parlament sorgit de les urnes haurà de permetre tenir la força suficient per plantar cara al Govern de l’Estat i estar en condicions d’exigir la transferència plena i completa dels actius i passius. Només així podrem decidir quina serà l’organització de l’Estat i les prioritats de la política catalana.
Algú hauria de dir a la senyora Colau que el Full de Ruta no és de Convergència, sinó de país. Que l’objectiu prioritari és la Independència i, a partir d’aquí, els governs més de dretes o més d’esquerres serem els ciutadans qui ho decidim.
També algú hauria de dir a la senyora Colau que Barcelona és la capital de Catalunya, Barcelona no és un municipi qualsevol i ha de mostrar el paper que representa sobretot en aquelles coses que atenyen al país, ha de donar l’exemple i no deixar perdre passada.

3 comentaris
  • Vicenç
La Na Ada Colau no fa el que predica
El full de ruta és una exigència dels ciutadans de tot un poble que els governants obeeixen
  • pep
El full de ruta és una exigència d’una gran part de catalans, però no de tots, no confongueu.
    • Revista Catalunya Lliure
En tot cas, això no ho sabem ni ho podem saber, gràcies a Espanya, aquell país en el qual està prohibit votar.

Més comentaris:
  • Joaquim J. de Marianao Ho sap coi, aixo és una táctica, volem juntar el Full de Ruta & CDC, és més fàcil de destruir, ara els que ho han fet de veritat la Societat Civil, NO, l´ANC/ OMNIUM/SÚMATE/l´AMI, ells, no tenen corruptes, però els imbécils de Podemos son "fills de frankistes i algún d´ells fill de un del FRAP", aixo no tenim que oblidar-ho. Divide i venceras, no hi ha que donar-li més voltes i deixar-nos d´hòsties els de CDC la immensa majoria son independentistes i punto i els de PODEMOS, NOOOOOOOO i el que volen els de Podemos és dividir, el vot independentista prefereixo de aqui a Roma CDC, son la meva gent i Podemos és un invent espanyolista per fotre'ns, aixi de clar. Una vegada la independencia, ja veurem. Ara tenim que anar junts, coi, és clarisim, Divide i vencerás, és mes antic que el anar a peu. Bon dia.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada