dilluns, 1 de juny del 2015

01/06/15. Barça-Athlètic 1940. Quien tenia Cojones a pitar el Himno de España. Mesa del Gobierno de España. El president diu: Tenemos que eliminar las fábricas de independentistes: La escuela catalana, TV3, el Barça, el PP!

Benvolguts,
Ahir vaig fer campanya a favor de la xiulada del vespre al Felipe6 i a l’Himne espanyol.
Sembla que la xiulada fou potent. Davant d’aquesta mostra de rebuig uns governants normals, no franquistes ni borbònics ni feixistes ni nazis, se n’anirien a l’infern i es trobarien amb els seus gurus avantpassats, Hitler, Mussolini, Franco i molts d’altres. Però aquí no dimiteix ningú!
Al contrari: 
  • El pilota del Pedro Sánchez va anar a solidaritzar-se amb el Felipe6...
  • El Pablo Iglesias, en el primer míting a Horta fa un parell o tres de mesos va proclamar que podia acceptar el que fos a partir de la Consti del 78! Que vol dir que accepta i acata tot el que s’havia esdevingut abans del 1978: Franquisme, feixisme, falangisme, Alzamiento, Nacionalcatolicisme, Ocupació de Catalunya per l’exèrcit rebel...

D’acord amb l’emprenyada del Gobierno, es veu que hi ha una total sincronia entre el Gobierno franquista-borbónico-bananer de després del 1978 i la història anterior, el franquisme, la salutació feixista, el Cara al Sol, l’Himne i la Bandera espanyola, Franco, Franco, Franco i els seus successors borbònics. I l’Exèrcit espanyol amb els tancs, la bandera i les cabres, que va entrar per la Diagonal...
Us exposo alguns documents gràfics que expliquen perquè els catalans i els bascs estem tan emprenyats i volem fugir...
Hi ha unes quantes fotos. La primera me la varen passar ahir i és molt escaient ja que es tracta del partit Barça-Athletic de Bilbao de l’any 1940:

I també acudits. Molt escaient és aquest d’en JAP per exemple. Mesa del Gobierno de España. El president diu: Tenemos que eliminar las fábricas de independentistas: La escuela catalana, TV3, el Barça, i el que ho veu més clar diu El PP!


 O les ninetes russes representant els avantpassats del Felipe6:




 O uns altres avantpassats:

Tots aquests ens han marcat a sang i foc i han espoliat Espanya durant 80 anys. I continua...

Au, a fer la ma, o a cagar a la via que diu la Tere...

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada