dissabte, 27 de juny del 2015

25/06/15. Josep Casulleras. La casta. Wert. Méndez de Vigo va menystenir els catalans. És cunyat d'Íñigo Pérez, un dels assaltants de la seu de la Generalitat a Madrid, que és cosí del ministre Morenés. Méndez de Vigo és germà de Beatriz, la número 2 del CNI...

Benvolguts,
L’article d’en Casulleras dedicat al Mendez de Vigo, amb biòpic incorporat, ens mostra com la casta té lligams familiars amb secretàries (numero 2) del CNI, amb nazis assaltants de la seu de la Generalitat a Madrid l'11 de setembre i amb el Ministre de l’Exèrcit Morenés (el de les bombes de raïm). Com hem dit molt sovint la casta funcionarial té infinits tentacles que s’estenen per tots els Gobiernos del PPSOE...
I ens demostra quina gentussa, Grandes de España, tenim com a enemics descarats. Ara ja no se n’amaguen. Delenda est Hispania que diu l’Albert Pont...
Segons la Viqui hi ha un avantpassat, pare, oncle, avi, del Mendez de Vigo que:
Recordem que l’any 1938 el Franco estava guanyant la guerra contra la República Espanyola i contra Catalunya, ajudat del Vaticà, de Portugal, de l’Alemanya Nazi i de la Itàlia feixista. Aquests dos darrers països junt amb el Japó formaven una triple aliança anomenada l’Eix, que seria el contrincant dels Aliats (la resta del mon) en la guerra que s’estava gestant, la Segona Guerra Mundial, que va explotar el 1939. Precisament en aquest període de la primavera del 1938 el Franco enviava al Japó com a Ministre Plenipotenciari a un avant passat feixista del Mendez de Vigo actual, Ministre d’Educació i per tant continuador del sinistre ministre Wert.
El Sindicat d’Estudiants del Paisos Catalans ha dedicat a Wert aquest cromo de comiat.
D’altra part si recordeu una facècia molt coneguda de l’humorista Joan Capri, en un dels molts monòlegs que va fer, respecte a les relacions de parella diu: L’amor se’n va..., però ella es queda!
Doncs no és broma perquè en Wert va dir fa poc que ell se n’anava..., però que la Ley Wert (la LOMQUE) es quedava! 


25.06.2015  22:50
Autor/s: Josep Casulleras Nualart
Méndez de Vigo, el nou ministre d'Educació espanyol que va menystenir els catalans
Unes paraules seves en un acte a Barcelona van causar la indignació del públic
Íñigo Méndez de Vigo substituirà José Ignacio Wert al capdavant del Ministeri d'Educació espanyol. Fins ara ocupava la secretaria d'estat per a la Unió Europea: és una persona molt pròxima a l'equip de Rajoy i ja havia sonat per a ser ministre en etapes anteriors. Fent de portaveu del govern espanyol davant la Unió Europea s'ha destacat per la tasca contra el procés sobiranista de Catalunya. I un dels seus episodis més controvertits va passar a Barcelona el febrer de l'any passat, en un acte organitzat per la Comissió Europea, amb Viviane Reding, vice-presidenta comunitària d'aleshores.
Aquel diumenge 23 de febrer es va fer el 45è Diàleg amb la ciutadania, un acte pensat perquè els ciutadans europeus puguin adreçar preguntes i preocupacions als representants comunitaris. En aquest cas, a Viviane Reding. El debat va girar entorn del procés d'independència, el dret de decidir, la consulta i la continuïtat de Catalunya dins la Unió Europea. Reding va insistir en la necessitat de trobar una fórmula per a resoldre l'encaix de Catalunya dins Espanya sense 'idees preconcebudes'. Tot seguit va cedir la paraula a Méndez de Vigo, que va ver algun comentari totalment fora de to.
'Els representants de la Comissió Europea ja estan farts que els facin la mateixa pregunta', va etzibar, arran d'una pregunta sobre quines conseqüències reals tindria per a Europa un nou estat. 'La integritat territorial és una competència exclusiva dels estats membres', va dir. I sobre això, va afegir: 'La UE no té més competències. Com deia Lenin, només els beneits discuteixen els fets. I això és un fet.' La intervenció de Méndez ha enutjat el púbic que seguia en directe l'acte a la Pedrera, que li ha respost amb xiulets.
Méndez de Vigo és cunyat d'Íñigo Pérez de Herrasti Urquijo, un delsassaltants de la seu de la Generalitat a Madrid l'11 de setembre passat, i un històric dirigent d'Alianza Nacional, que ja va ser condemnat l'any 2000 a catorze anys de presó per tinença d'armes i material inflamable (pretenia atemptar, juntament amb tres nazis més, contra familiars de presos d'ETA quan es desplacessin a Madrid). Pérez de Herrasti també és cosí del ministre de Defensa espanyol, Pedro Morenés. Per una altra banda, una germana de Méndez, Beatriz, és la secretària general del servei espanyol d'espionatge, el CNI; a la pràctica, la número 2 de l'organisme (nomenament al BOE).
Josep Casulleras Nualart

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada