dimecres, 12 d’agost del 2015

12/08/15. Directe.cat. La resposta de l’Estat al 27-S: mobilitzar 500 antidisturbis a Catalunya. "Sabemos que en Cataluña en la manifestación del 11 de setiembre nunca hay alborotos, pero seguro que los habrá; de eso nos encargamos nosotros..."

Benvolguts,
Comentem la notícia del directe.cat.Una de les accions que ens podíem esperar del sinistre Ministerio del Interior, del sinistre Ministro del Interior, Fernandez Díaz, dels sinistres hereus per via directa del Fraga Iribarne, aquell que va fer famosa la frase "la calle es mia", del sinistre Gobierno de España.
Quan el Wert estava actiu contra Catalunya, es parlava d'apagar el foc amb benzina i l'acudit de Ferreres ho explicitava: 

Ara parlerm del JFD però l'acudit continua sent vàlid. Només cal canviar el careto del Wert pel del JFD, i el text que digui 
"Sabemos que en Cataluña en la manifestación del 11 de setiembre nunca hay alborotos, pero seguro que los habrá; de eso nos encargamos nosotros..."
Una altra cosa intolerable, si fos certa és el paràgraf: 
Alguns policies diuen estar preparats per intervenir si s’escau “perquè es respecti la Constitució”.. Primera, la notícia es vaga "Alguns...") i segona, suposant que fos veritat aquest gris hauria de ser castigat ja que en els paisos civilitzats els policies fan el que  els manen i no el que els surt de l'engonal...

Vegem la notícia:


11 d'agost de 2015 11:55 h
Alguns policies diuen que faran el que sigui “perquè es respecti la Constitució”



El suposat diàleg que pregona l’Estat per resoldre les reclamacions catalanes ja ha pres força: el ministeri de l’Interior enviarà uns 500 policies nacionals antidisturbis per “garantir la seguretat” durant la Diada i durant el 27-S, segons el diari La Gaceta. L’amenaça és la resposta d’Espanya al repte català. De fet, fins i tot no es descarta que els agents mobilitzats al Principat es quedin més enllà dels comicis. 
antidisturbis, policia, policia nacional






Tota la culpa, com sempre, de Mas

Segons el rotatiu
‘ultra’, la policia no descarta que es produeixin altercats el dia de les eleccions perquè tindran ‘un component separatista’ i perquè “Artur Mas té intenció d’arribar fins l’extrem el seu pols amb Espanya”. Alguns policies diuen estar preparats per intervenir si s’escau “perquè es respecti la Constitució”. La maniobra d'intimidar amb les forces policials és la mateixa que van utilitzar pel 9N, en què van 'envair' el municipi de Calella amb furgons antidisturbis. 

Nul·la confiança en els Mossos

Amb el moviment del ministeri de Fernández Díaz, l’executiu espanyol denota tenir confiança nul·la en la policia catalana, els Mossos d’Esquadra. De fet, La Gaceta posa en boca d’alguns policies que “als Mossos independentistes se’ls podria suspendre de sou i feina per anar contra la legislació espanyola”. Tot i això, alhora diuen que Artur Mas no pot fer servir el cos de seguretat català pels seus interessos: “No es poden regir pel que diu un polític a qui se li ha anat el cap”. 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada