diumenge, 3 de febrer del 2019

02/02/2019. ACN. International Trial Watch vol reunir-se amb Marchena per tornar a reclamar observadors internacionals en el judici. L'entitat ha reivindicat la seva 'independència i autonomia institucional, política i econòmica respecte de qualsevol organisme'. La plataforma International Trial Watch – Catalan Referendum Case (ITW) demanarà una reunió amb el president de la sala segona del Tribunal Suprem espanyol, Manuel Marchena, per tornar a reclamar espais reservats pels observadors internacionals en el judici contra l’1-O. International Trial Watch també ha detallat que s’encarregarà de ‘facilitar i acreditar a un equip de catedràtics i professors de dret penal, processal i constitucional de diverses universitats espanyoles que també es desplaçaran a Madrid per poder assistir a la sala del judici’ contra l’1-O. L’entitat també ha reivindicat la seva ‘independència i autonomia institucional, política i econòmica respecte de qualsevol organisme’ i ha assegurat que no té relació amb les peticions d’algunes parts processals.



Benvolguts,

Com podeu observar la fatxenderia dels espanyols deu ser de difícil comprensió  per les associacions internacionals. Un arriba a sentir vergonya aliena!

Crec que caldria fer un resum de totes les associacions, Premis Nobel, ex-presidents, intel·lectualitat i particulars, com Noam Chomsky, que han sigut rebutjats pels espanyols. I caldria fer-ho córrer!

Vegem l'article:




International Trial Watch vol reunir-se amb Marchena per tornar a reclamar observadors internacionals en el judici

L'entitat ha reivindicat la seva 'independència i autonomia institucional, política i econòmica respecte de qualsevol organisme'

 
02/02/2019  

La plataforma International Trial Watch – Catalan Referendum Case (ITW) demanarà una reunió amb el president de la sala segona del Tribunal Suprem espanyol, Manuel Marchena, per tornar a reclamar espais reservats pels observadors internacionals en el judici contra l’1-O.

En un comunicat, l’entitat ha assegurat que seguirà ‘treballant per tal que l’observació acreditada pugui ser possible’ encara que el TS ho refusés ahir. ITW ha recordat que la plataforma es va crear per a ‘facilitar la presència acreditada d’observadors que es desplaçaran expressament des de ciutats europees i americanes per fer el mandat de les seves organitzacions internacionals de drets humans com fa anys desenvolupen en nombrosos països del món’.


L’entitat també ha reivindicat la seva ‘independència i autonomia institucional, política i econòmica respecte de qualsevol organisme’ i ha assegurat que no té relació amb les peticions d’algunes parts processals. A més ha assegurat que ‘des del primer dia’ del judici hi haurà representants acreditats d’ITW a les portes del Tribunal Suprem espanyol.

ACN

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada