dimecres, 6 de febrer del 2019

05/02/2019. Iu Forn. La fiscalia no confia en la justícia. Dels autors de “La fiscalía te lo afina”, arriba a les nostres pantalles “La fiscalía no se fía de la justicia”. El director, guionista i únic actor és... esperi, que no s'ho creurà... no, no, no és un senyor que passava per allà, ha vist llum i ha pensat: “calla, entro un momentet aquí i els dic unes cosetes a aquests senyors i a aquestes senyores”. No, no, l'artista és un fiscal. És diu Pedro Rubira i treballa a l'Audiència Nacional. L’Audiència Nacional no és una derivació del TOP sinó que és el TOP (Tribunal d’Ordre Públic franquista)! Avui el senyor Pedro Rubira ha rebutjat que es jutgi el Cas Trapero a Catalunya i que es quedi a Madrit (concepte) amb un argument SEN-SA-CI-O-NAL! Sobretot perquè l'ha excretat precisament ell. I per via oral. Ho ha fet llençant a l'aire una pregunta retòrica: “Creuen vostès que hi pot haver imparcialitat i serenitat si s’envia la rebel·lió i la sedició a Catalunya?”.


Benvolguts,


Aneu a l’enllaç o almenys llegiu aquesta frase:

Hi ha qui diu que l'Audiència Nacional és una derivació del TOP, però no és així: L’Audiència Nacional no és una derivació del TOP sinó que és el TOP!

Per això entre moltes altres coses, ens en volem anar!

Vegem l’article:

La fiscalia no confia en la justícia

Iu Forn

Barcelona. Dimarts, 5 de febrer de 2019

Dels autors de “La fiscalía te lo afina”, arriba a les nostres pantalles “La fiscalía no se fía de la justicia”. El director, guionista i únic actor és... esperi, que no s'ho creurà... no, no, no és un senyor que passava per allà, ha vist llum i ha pensat: “calla, entro un momentet aquí i els dic unes cosetes a aquests senyors i a aquestes senyores”. No, no, l'artista és un fiscal. És diu Pedro Rubira i treballa a l'Audiència Nacional.


“Creuen vostès que hi pot haver imparcialitat i serenitat si s’envia la rebel·lió i la sedició a Catalunya?”. Analitzem la perla.

En primer lloc, el senyor Rubira ha declarat la independència. Concretament la d'Espanya de Catalunya. Si Espanya és una i indivisible i el cas va a Catalunya i Catalunya és Espanya, el cas està anant a la justícia espanyola. Però si ell diu que a la justícia catalana les coses funcionen diferent a com ell creu que funcionen a Espanya és perquè és una justícia diferent de l'espanyola, no? I jo sense saber-ho. Un altre dia avisin amb més temps, si us plau, que aniré a fer-me unes metxes...

En segon lloc, a part d'explicar-nos que la justícia no és imparcial ni està serena, el senyor Rubira pensa fer alguna cosa per canviar la situació?

En tercer lloc, li sembla bé al senyor Rubira formar part d'una justícia injusta o ha pensat en dimitir?

En quart lloc caldria saber com és que el senyor Rubira no ha denunciat fins avui una situació tan greu i que posa en perill l'estat de dret. Té por? Ha rebut pressions? Ho ha deixat estar perquè ja li sembla bé? O el problema és que és impossible canviar-la?

I en cinquè lloc, el senyor Rubira dubta de la imparcialitat i de la serenitat de la justícia. Per tant si ell, que forma part del nucli dur de la institució, que té una responsabilitat molt important i que coneix perfectament el funcionament intern, afirma que és la espanyola és una justícia parcial i tempestuosa, haurem de creure'l, no? Si ho dic jo, que últimament això de la justícia ho toco poc perquè ja no em presenten ni demandes, ni querelles, ni res, no té cap valor.

Però si ho diu un fiscal de l'Audiència Nacional, escolti això va a missa, no?

Conscients del que havia dit el senyor Rubira, la fiscalia ha fet, corre-cuita, una nota “per aclarir”. I l'aclariment ha consistit en dir que el fiscal ha dit una cosa que ha dit, efectivament, però obviant que ha dit el que ha dit. I que sabem que ho ha dit perquè tots hem sentit com ho deia. Amb un so deficient, que esperem que millori durant la transmissió del judici, però prou audible com per entendre-ho.

I ara tinc dos dubtes: 1/ a qui em crec? Al fiscal que representava a la fiscalia o a la fiscalia de la qual en forma part el fiscal? Qui dels dos té raó? O sigui, ¿faig cas al representant de la fiscalia que ha posat públicament en dubte la imparcialitat de la justícia o faig cas al representant de la fiscalia que ha fet una nota on diu que això no és així? I 2/ quina de les dues parts de la fiscalia ha fet avui de CDR i hi ha llançat fems (i caducats) contra la justícia espanyola?  

Iu Forn

Joan A. ForèsReflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada