diumenge, 16 de juny del 2019

16/06/2019. ACN. Puigdemon i Comín aniran a Luxemburg si la JEC no els proclama eurodiputats. Boye: “La JEC i el Suprem estan fent just el que esperàvem i necessitàvem. “Sem­bla que esti­guin tre­ba­llant per a nosal­tres”, ha afe­git. Boye ha dit que el TJUE de Luxem­burg té un pro­ce­di­ment “ràpid” per resol­dre peti­ci­ons d’aquest tipus i que serà el que inten­ta­ran uti­lit­zar per acon­se­guir que la justícia euro­pea per­meti a Puig­de­mont i Comín exer­cir tots els seus drets com a euro­di­pu­tats. “Luxem­burg té un cri­teri bas­tant clar sobre què ha d’anar pri­mer, si la llei naci­o­nal o l’euro­pea, sobre­tot si la naci­o­nal s’oposa a l’euro­pea i als interes­sos no només dels tres euro­di­pu­tats, sinó també dels 2 mili­ons de per­so­nes que els han votat”, ha dit. Boye també ha lamen­tat que per “pri­mera vegada” el ple del 2 de juliol del Par­la­ment Euro­peu a Estras­burg pugui començar “amb un número infe­ri­ors d’euro­di­pu­tats del pre­vist”. Amb tot, ha defen­sat que tots ells “ja són” euro­di­pu­tats i ha negat que el pas per Madrid sigui “un requi­sit insub­sa­na­ble”.

Benvolguts,

L'advocat Gonzalo Boye té una seguretat immensa sobre com anirà el cas Puigdemont-Comin. Fins ara ha anat encertant tot el que passarà en cada moment i jo me'l vaig creient, Tanmateix avui trobo que els seus arguments fluixegen. 

Avui diu que: Boye ha dit que el TJUE de Luxem­burg té un pro­ce­di­ment “ràpid” per resol­dre peti­ci­ons d’aquest tipus i que serà el que inten­ta­ran uti­lit­zar per acon­se­guir que la justícia euro­pea per­meti a Puig­de­mont i Comín exer­cir tots els seus drets com a euro­di­pu­tats...

Però vaja, sembla que el Boye i el seu equip continuaran fent la seva feina correctament.

Ara el que hauríem de preveure és com ho hem de fer per acusar als que fins ara han estat acusadors, i quins són els veritables culpables, i qui els manava, fins arribar a la cúpula del triangle...

16 juny 2019 16.23 h

Puigdemon i Comín aniran a Luxemburg si la JEC no els proclama eurodiputats

Boye: “La JEC i el Suprem estan fent just el que esperàvem i necessitàvem”

ACN - BARCELONA

L’advo­cat de l’expre­si­dent Car­les Puig­de­mont i l’excon­se­ller Toni Comín, Gon­zalo Boye, ha asse­gu­rat aquest diu­menge que la JEC i el Tri­bu­nal Suprem estan fent exac­ta­ment el que ell espe­rava, i ha con­fir­mat que el cas dels seus escons com a euro­di­pu­tats aca­barà al Tri­bu­nal de Justícia de la Unió Euro­pea a Luxem­burg. “Ini­ci­a­rem els tràmits que hem de fer a nivell jurídic i, evi­dent­ment, tenim molt clar cap on anem i què farem”, ha asse­gu­rat Boye en una entre­vista a RAC1. “La JEC i el Suprem estan fent just el que esperàvem i neces­sitàvem”, ha afir­mat. “Sem­bla que esti­guin tre­ba­llant per a nosal­tres”, ha afe­git.

Boye ha dit que el TJUE de Luxem­burg té un pro­ce­di­ment “ràpid” per resol­dre peti­ci­ons d’aquest tipus i que serà el que inten­ta­ran uti­lit­zar per acon­se­guir que la justícia euro­pea per­meti a Puig­de­mont i Comín exer­cir tots els seus drets com a euro­di­pu­tats.

Luxem­burg té un cri­teri bas­tant clar sobre què ha d’anar pri­mer, si la llei naci­o­nal o l’euro­pea, sobre­tot si la naci­o­nal s’oposa a l’euro­pea i als interes­sos no només dels tres euro­di­pu­tats, sinó també dels 2 mili­ons de per­so­nes que els han votat”, ha dit.

Boye també ha lamen­tat que per “pri­mera vegada” el ple del 2 de juliol del Par­la­ment Euro­peu a Estras­burg pugui començar “amb un número infe­ri­ors d’euro­di­pu­tats del pre­vist”. Amb tot, ha defen­sat que tots ells “ja sóneuro­di­pu­tats i ha negat que el pas per Madrid sigui “un requi­sit insub­sa­na­ble”.

ACN

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada