dijous, 6 de novembre del 2014

06/11/14. El Gobierno es passa per l’engonal les demandes d’aclariments de Bloomberg


Benvolguts,

Bloomberg va interessant-se cada cop més pel corrupte règim borbònico-franquista bananer!

Si ahir explicàvem l’afer de corrupció La corrupción de España podría dejar a Catalunya libre, al dia següent presentaven aquest altre cas, el del Fernández Díaz que, tal com hem explicat que no volia fer el president Montilla, no vol atendre les demandes d’aclariment de Bloomberg de l’afer del clavegueram pel que respecta als suposats  traspassos de diners entre Suissa i Andorra suposadament pertanyents al batlle Trias. I com que les alèrgies de les patums ibèriques als mitjans periodístics estrangers, per importants que siguin, sembla que s’encomanen, se les passen per l’engonal i tampoc el Mundo, que va publicar el que li va dir el Fernández que publiqués ni el Rajoy que és el capomafioso major, volen molestar-se a respondre a Bloomberg. Comportament europeu o carpetovetònic? Comportament del nen que es tapa els ulls i diu que no hi és! Deu ser la Marca España! 

6 de novembre de 2014 05:00 h

Les “misèries” de Fernández Díaz s’internacionalitzen

Bloomberg es fa ressò dels tripijocs del ministre i d’El Mundo amb la informació del fals compte a Suïssa de Trias i assegura que el ministre, El Mundo i Rajoy no responen a les demandes d’Informació de la cadena.




La premsa internacional s’interessa pel cas Trias. En una entrevista aquest dimecres a Blommberg News, l’alcalde de Barcelona ha assegurat que el ministre Fernàndez Díaz va parlar amb els principals mitjans de comunicació espanyols instant-los a publicar acusacions sobre el suposat compte que l’alcalde de Barcelona tenia a Suïssa. La notícia de Bloomberg també és fa ressò de la demanda de l’alcalde a El Mundo, de la petició d’explicacions al ministeri de l’Interior i de la carta de UBS AG (UBSN) a Ginebra que afirma que no existeix el compte que s’atribueix a l’alcalde. També explica la negativa a respondre sobre el cas per part del ministre, d’El Mundo i del president Rajoy.



 

El ministre, El Mundo i Rajoy, muts

La cadena explica que Fernández Díaz va negar les acusacions en un missatge de text del seu cap de premsa al Ministeri, i que aquest està considerant la sol·licitud d'entrevista de Bloomberg News. També assenyala que una portaveu d'El Mundo es va negar a comentar la qüestió la setmana passada i que quan Bloomberg va contactar per telèfon i e-mail ahir al diari no hi havia ningú disponible per respondre, i afegeix que una portaveu de Rajoy es va negar a dir si el president estava preocupat sobre les al·legacions de l’alcalde o si s’havia fet cap esforç per determinar si són vertaderes.

Un escàndol enmig del procés sobiranista i de l’esclat de corrupció que afecta al PP

 “Fernández Díaz va parlar amb els mitjans de comunicació per explicar que la història era absolutament certa. És molt greu”, explica l’alcalde en declaracions a la cadena que situa el cas enmig d'una setmana tempestuosa pel president Rajoy, quan aquest es va veure obligat a demanar disculpes per les acusacions de corrupció contra el seu partit i quan el Govern català  es va comprometre a celebrar una votació sobre la independència en un “desafiament de la Cort Constitucional”.

Un ministre i la seva mà dreta al banc dels acusats

Bloomberg també explica que Trias, que és del partit del president català Artur Mas, vol cridar com a testimoni en la querella a Ignacio Cosidó, director general de la policia al Ministeri de l'Interior. Els advocats de Trias volen interrogar Cosidó sobre si els funcionaris de seguretat espanyols estaven investigant les activitats de l’alcalde, i que Fernández Díaz també serà cridat a testificar al Congrés sobre el seu paper de “proveïdor” de la història a El Mundo. Per últim Bloomberg es fa ressò de les paraules d’Oriol Junqueras, líder de l’oposició, que va assegurar a Bloomberg que "El govern espanyol utilitza aquest tipus d'acusació com una arma política per eliminar rivals polítics.".

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada