dimarts, 11 de novembre del 2014

11/11/14. Bernat Vilaró. Juliana: "Al PP hi ha un cabreig còsmic". "L'aparell de l'Estat no ha pogut imposar la seva autoritat a l'antiga manera, és a dir, de forma contundent i absoluta". "L'ala aznariana està que trina".

Benvolguts,

Llegiu atentament el Juliana, sobretot en el tema del Partit del President!

Sembla que CDC es vol refundar! Però pot ser que no tots els antics votants de CDC obeeixin a aquest possible nou partit, sinó que passin a altres partits, UDC o ERC. Pel que fa a ERC cal recordar que al cap i a la fi cal mirar-los com un partit d’ordre fundat per Macià i no com uns arreplegats que varen ajudar a constituir un tripartit!

11/11/2014

Consulta

Juliana: "Al PP hi ha un cabreig còsmic"


El periodista assegura que l'Estat espanyol "no ha pogut imposar la seva autoritat" pel 9-N

Bernat Vilaró

El periodista i director adjunt de 'La Vanguardia', Enric Juliana, afirma avui que al PP "hi ha un cabreig còsmic" després d'haver-se celebrat la consulta del 9-N. En un article publicat al diari barceloní, assegura que "l'aparell de l'Estat no ha pogut imposar la seva autoritat a l'antiga manera, és a dir, de forma contundent i absoluta".

"Hi ha nervis, l'Estat se sent burlat per la Generalitat catalana i creu que ha de donar una resposta per via judicial". "L'ala aznariana està que trina. Hi ha nervis per tot arreu, fins i tot al PP català, que se sent marginat i menystingut", continua Juliana.

Partit del President

A més, el periodista considera que diumenge "es van inaugurar les obres del Partit del President", en referència a una "reagrupació sobiranista de nou encuny, amb independents, tocs de centreesquerra i jaquetes sense corbata, que substituirà la cremada Convergència
i anirà a les eleccions anticipades".

Segons Juliana, si hi ha querella de la Fiscalia General de l'Estat contra Artur Mas, "el Partit del President patirà una empenta cap amunt proporcional a la pena demandada". "Si l'acció judicial és contra funcionaris i empleats públics, la campanya de solidaritat serà monumental", conclou.

Bernat Vilaró

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada