dijous, 27 de novembre del 2014

27/11/14. Lluís Solà. Presentació del llibre "La independencia de Cataluña explicada a mis amigos españoles" de Jaume López,

Benvolguts,
Aquest matí en l’apunt Salveu al president Mas hem parlat d’anar donant compte de la posició de cada opinador sobre els que estan entusiasmats amb en Mas i els 18 mesos.
Ara acabo de rebre un correu del bon amic Lluís Solà dels GOAL que parla d’un llibre acabat d’editar i que transcric fil per randa. Per entendre’ns és del Grup 1, els del SÍ-SÍ...

En Lluís Solà diu:

Ara mateix acaba de sortir el Jaume López, el professor de la UPF presentant el seu llibre. "La independencia de Cataluña explicada a mis amigos españoles" Aquest senyor és  el pare del nom del "dret a decidir" i el va argumentar des del punt de vista d'història del dret.

Entre altres coses ha dit:
Cal fer una llista el màxim d'unitària possible, no de cara a nosaltres sinó de cara a Europa.
Aquestes eleccions no són unes eleccions normals, volen ser un simulacre de referèndum. I per això cal que quedi molt clar.  Per tal que Europa ens entengui i ens pugui donar suport cal que una llista, la que sigui, tregui una majoria absoluta àmplia. Només així ens podran donar suport. Si es presenten llistes de partits polítics i un treu un 34%, un altre un 32%i els altres un 20%, un 15%, un 10%,no anem enlloc en aquestes eleccions. Millor no fer-les, ja que de cara a Europa no les entendran. Europa només entendrà una llista amb un 66%. i un parlament on més de 85-90  diputats sumant tots els partits favorables a la independència votin que volen un estat independent.  Hi ha d'haver un tronc gruixut  i unes branques favorables.

Lluís Solà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada