diumenge, 28 de desembre del 2014

28/12/14. 141227. Salvador Cot. Franco desgrava. La Fundación Nacional Francisco Franco té reconeguda la categoria d'entitat dedicada a “l'activitat beneficodocent i cultural. Els donatius a la fundació desgraven del 25 al 35%.

Benvolguts,
El que dèiem del poder! En un país normal això no passaria. Només pot passar en un país que llueix una monarquia franquista bananera atadaybienatada com l’espanyola!
Franco desgrava
27/12/14 02:00 - Salvador Cot
Els donatius a la fundació Francisco Franco desgraven del 25 al 35%
http://d2cuqn1adi18n6.cloudfront.net/elements/enllacos/opinio/scot.png
Altres articles de l'autor
Fa tres setmanes, més de dues-centes persones van reunir-se per sopar en un restaurant de l'exclusiu barri de Salamanca, al centre de Madrid. Les convocava la Fundación Nacional Francisco Franco, sota la presidència de Carmen Franco Polo, duquessa de Franco, a la trobada anual en commemoració del naixement del dictador. Allà es concedeixen diplomes i es fan mencions honorífiques, anualment, a les persones que s'hagin distingit en la defensa del règim franquista, com l'actriu i cantant Nati Mistral, una de les homenatjades d'enguany.
Però aquest 2014 ha estat un sopar especial. Una jutgessa argentina s'ha atrevit a encausar una llista de torturadors i jerarques de la dictadura, acusats de crims contra la humanitat. I això va convertir el sopar de germanor falangista en un acte de desgreuge en favor dels dirigents franquistes molestats des de Buenos Aires. Per això José Utrera Molina, exministre de Franco i un dels encausats, va agafar el micròfon per reivindicar la dictadura i la bona reputació del personatge a qui tots ells anomenen “caudillo”. L'aplaudiment va ser llarg i entusiàstic.
Tanta camaraderia va desembocar, en acabar l'àpat, en la interpretació de l'himne d'Espanya, acompanyat per la salutació romana dels assistents, que van cantar aquella lletra de José María Pemán que recordaran molts dels antics alumnes de l'escola franquista: “¡Viva España! Alzad los brazos, hijos del pueblo español...” I res, fins l'any que ve.
La Fundación Nacional Francisco Franco té reconeguda la categoria d'entitat dedicada a “l'activitat beneficodocent i cultural”, i és per això que els donatius que rep es beneficien de desgravacions fiscals que van del 25% al 35% de l'import cedit.
Salvador Cot

COMENTARIS
·        La democràcia espanyola bé s'ha de distingir d'alguna manera. A qualsevol lloc d'Europa seria intolerable l'adoració a un assassí, i que a sobre desgravi.
·        "alzad los brazos". Efectivament. Dit en plata, "arriba las manos". Pemán es va lluïr. 
·        Si els aliats que van alliberar Europa dels nazis , en comptes de fer-li la viu-viu , a Franco (paladí de l´anticomunisme ), l´haguessin jutjat i executat al igual que varen fer amb la resta de criminals de guerra, tota aquesta repugnant " fundación " feixista , no tindria raò d´existir! 
o   I si el "Reino de España",fos una democràcia real , tampoc!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada