dijous, 4 de desembre del 2014

04/12/14. Franquisme. Clavegueres. Graupera denuncia l’historial d'Eugenio Pino, l'home fort de Fernández Díaz. Unitat policial antiseparatista. Policies secretes amb mocadors a la cara amb l’estelada rebentant aparadors i sortint per TV3

Benvolguts,
Informacions de diversos diaris sobre les clavegueres de l’estat i el seu capomafioso Fernández!

1 de desembre de 2014 13:30 h
1. Graupera denuncia l’historial antiindependentista de l'home fort de Fernández Díaz

El filòsof considera que l’existència d’una unitat policial antiseparatista forma part de l’estratègia de Rajoy i quadra amb la retòrica propagandística i la vehemència del seu discurs d’aquest dissabte

Jordi Graupera ha assegurat durant la tertúlia d’El Món a RAC1, que el relat sobre el sobiranisme de Rajoy no ha canviat i continua assenyalant Mas com a responsable de tot el procés i que els altres el segueixen. Segons Graupera, o bé Rajoy no sap res i la informació que té sobre el que passa a Catalunya és deficient, o bé que sap perfectament que hi passa i aplica dues estratègies. En aquest sentit apunta que:
·        la primera està dirigida a incrementar els costos de la secessió per la via “d’amenaçar amb la via làctia”,
·        i la segona passa per augmentant la confrontació que pot fer desistir a alguna gent de seguir endavant amb el procés, cosa que segons Graupera lliga amb la retòrica propagandística vehement de Rajoy i amb les accions del seu govern com la que publica el diari ARA. 

“L’home fort del ministre de l’interior té com a prioritat policial lluitar contra l’independentisme”

Graupera ha recordat el llarg historial d’Eugenio Pino, la mà dreta de Fernández Díaz que estaria darrera la configuració de la unitat policial antiseparatista que ha destapat el diari ARA , i recorda que Pino va dirigir l'operatiu durant BCN'92, possiblement també incloent la detenció d'independenstistes a l'operació Garzón, i que va ser responsable dels antidisturbis durant l'època Aznar en les cimeres de Barcelona el 2001 i 2002, amb la militarització de la ciutat de Barcelona amb 
“policies secretes amb mocadors a la cara amb l’estelada rebentant aparadors i sortint per TV3”
i també és responsable de diverses picabaralles  amb el CNI per operacions d’intel·ligència dins la policia espanyola. A més a més, de ser el responsable d’enviar 30 agents de la policia nacional anticorrupció a Catalunya fa unes setmanes, d’enviar reforços antidisturbis pel 9-N quan ningú els havia demanat i també responsables de la persona investigada per les fotos dels jutges catalans proconsulta.


1 de desembre de 2014 05:00 h
L’ARA i el Diario.es destapen amb proves el joc brut del ministre de l’interior espanyol per dinamitar el procés sobiranista saltant-se la llei


La informació és un escàndol de dimensions colossals que torna a posar en qüestió el malmès estat de dret a Espanya. Rastrejar informació sobre irregularitats o suposats delictes de polítics catalans, traficar amb escàndols fabricats, i intoxicar partits polítics i mitjans, ha estat l’ocupació d’una unitat secreta de la Policia espanyola operativa des del 2012 sense control judicial, creada amb l’objectiu de dividir i dinamitar el procés sobiranista. El periodista d’El País, Ernesto Ekaizer ha alertat repetidament que Interior i Rajoy  han decidit acabar amb el procés sobiranista criminalitzant-lo i que la cúpula formada per Fernández Díaz i el seu braç dret, Eugenio Pino, consideren que la corrupció “és la baula més feble del procés sobiranista i que tot val per desacreditar els seus líders”, ara s’ha confirmat.

La mala maror al ministeri de l’Interior és la causa de la filtració del joc brut del ministre

Ekaizer també explicava que dins del ministeri de l'Interior hi ha mala maror i diferències importants sobre l'abast de la fabricació d'informes de tercera classe, de dossiers de desacreditació, i la seva utilització a través de mitjans de comunicació, per això és factible pensar que aquestes diferències podrien ser la causa de filtracions des de la mateixa policia que han portat a destapar el joc brut del ministre. El diari ARA atribueix a fons policials la informació sobre la creació de la unitat secreta que atribueixen a la mà dreta del ministre, Eugenio Pino.

Fernández Díaz ho nega però alts càrrecs del seu ministeri el desmenteixen

Segons el diari ARA, alguns alts càrrecs del ministeri  desmenteixen la negació del ministre, reconeixen que existeix la unitat secreta i que són coneixedors en detall de les actuacions d’aquesta unitat encarregada de cercar o fabricar informació sensible i fer-la arribar als jutjats o altres unitats policials o a mitjans de comunicació servils amb el govern del PP, sovint fent coincidir les filtracions en moments clau del procés sobiranista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada