dissabte, 23 de juny del 2018

22/06/2018. Marta Lasalas. Les protestes del CDR i els espanyolistes escalfen l'arribada del Rei. Entre els concentrats, el portaveu de la CUP, Carles Riera, que ha explicat la seva presència "per reclamar drets, justícia i fer boicot a aquest circ organitzat amb la presència del Borbó", ha advertit a més de destacar que acudeixen a l'acte amb actitud de boicot per mostrar pancartes demanant la llibertat dels presos."Demanem al president Torra que no accepti ser la tercera autoritat a la zona d'autoritats, després del Borbó i el president de l'Estat, sinó que es posi al costat del poble contra la presència del Borbó que representa una monarquia corrupta, despòtica i que defensa la repressió", ha retret. Torra ha confirmat la presència a l'acte aquest migdia en una declaració institucional en què ha anunciat que trenca relacions amb la Corona davant la seva falta de rectificació pel discurs del 3-O, posterior a les càrregues policials posteriors contra els votants independentistes.


JOCS DEL MEDITERRANI

Les protestes del CDR i els espanyolistes escalfen l'arribada del Rei

Marta Lasalas 

Foto: Sergi Alcàzar

Tarragona. Divendres, 22 de juny de 2018
1 minut

Les concentracions del CDR i de simpatitzants unionistes a les portes de l'estadi del Gimnàstic de Tarragona estan escalfant l'ambient abans de l'arribada del rei Felip VI i el president espanyol, Pedro Sánchez, als actes d'inauguració dels Jocs del Mediterrani. El president, Quim Torra, que també assistirà a la inauguració, participa prèviament en l'acte de protesta organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana.
Des de les 17 hores uns centenars de membres dels CDR de Tarragona s'han concentrat a l'esplanada davant de l'estadi.

Entre els concentrats, el portaveu de la CUP, Carles Riera, que ha explicat la seva presència "per reclamar drets, justícia i fer boicot a aquest circ organitzat amb la presència del Borbó", ha advertit a més de destacar que acudeixen a l'acte amb actitud de boicot per mostrar pancartes demanant la llibertat dels presos.

"Demanem al president Torra que no accepti ser la tercera autoritat a la zona d'autoritats, després del Borbó i el president de l'Estat, sinó que es posi al costat del poble contra la presència del Borbó que representa una monarquia corrupta, despòtica i que defensa la repressió", ha retret.

Els concentrats, amb xiulets i cassoles, han corejat consignes contra el Borbó, mentre a l'altra banda de l'esplanada s'anava concentrant la manifestació espanyolista, menys nombrosa.

Torra ha confirmat la presència a l'acte aquest migdia en una declaració institucional en què ha anunciat que trenca relacions amb la Corona davant la seva falta de rectificació pel discurs del 3-O, posterior a les càrregues policials posteriors contra els votants independentistes.

Marta Lasalas
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada