dimarts, 26 de juny del 2018

26/06/2018. Directe.cat. Borrell assegura que els llaços grocs fomenten l'enfrontament civil: "Es comença posant un llaç groc aquí, un altre ho treu, un altre ho posa allà, un altre ho mou, i al final t'ho planta al cap". Amb l'ànim irresponsable de poder materialitzar aquest escenari, Borrell ha assegurat que avui a Catalunya es viu una "ruptura psicològica" que pot derivar en un enfrontament civil, "que no una guerra fratricida". Borrell, que es permet el luxe d'afirmar que des del Gobierno s'han comès "molts errors", diu tenir molt clar que el "problema" català té un caràcter molt "sentimental". Un fet que, assegura, li impedeix veure quin tipus de "gest" pot fer l'executiu espanyol per convèncer els catalans frustrats amb l'Estat de seguir format part del Regne d'Espanya.

Benvolguts:

El nou ministre-piròman, sobreeixint-li l’autoodi per tot arreu, diu que tu poses un llaç aquí i un altre el treu. Qui el treu i perquè? I un altre ho posa allà i un altre ho mou. Quin altre ho mou i per què? I al final t'ho planta al cap Qui t'ho planta al cap i per què? Piromania???

26 DE JUNY DE 2018 13:20 H

Vegem l'article del Directe.cat:



Avisa que es viu una "ruptura psicològica".

Redacció | El ministre d'Afers Exteriors del Gobierno, Josep Borrel, no desisteix de la seva campanya per instal·lar en l'imaginari col·lectiu la falsa situació d'"enfrontament civil" a Catalunya.

Amb l'ànim irresponsable de poder materialitzar aquest escenari, Borrell ha assegurat que avui a Catalunya es viu una "ruptura psicològica" que pot derivar en un enfrontament civil, "que no una guerra fratricida": "Es comença posant un llaç groc aquí, un altre ho treu, un altre ho posa allà, un altre ho mou, i al final t'ho planta al cap".


Aquest acudit gràfic de la PAT, publicat ja fa anys, explica el mateix que en Borrell, però en conya

Borrell, que es permet el luxe d'afirmar que des del Gobierno s'han comès "molts errors", diu tenir molt clar que el "problema" català té un caràcter molt "sentimental".

Un fet que, assegura, li impedeix veure quin tipus de "gest" pot fer l'executiu espanyol per convèncer els catalans frustrats amb l'Estat de seguir format part del Regne d'Espanya.



Directe.cat.

PAT

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada