dijous, 7 de juny del 2018

05/06/2018. Redacció Vilaweb. Tots els escàndols de Borrell en un fil demolidor de Sala i Martín. L'economista recorda totes les polèmiques que han esquitxat el nou ministre d'Afers Estrangers espanyol. Cal DESINFECTAR. Avui Borrell, a un altre MITING DEL PSC, on suggereix que si els independentistes no deixen de pensar com pensen, “llegaremos a las manos”. És a dir, el PSC DONA SUPORT A LA VIOLÈNCIA contra els independentistes! Borrell mai no ha tingut una feina productiva. Sempre ha viscut o bé de l’estat, del partit o de les institucions on l’estat o el partit tenien influència.Perquè Espanya (amb la Catalunya autonòmica inclosa) és un estat EXTRACTIU on unes elits controlen el poder polític i econòmic per “extraure” els diners dels ciutadans. I Borrell n’és l’exemple paradigmàtic. I com que no podem “desinfectar” Espanya, l’única opció marxar i VOTAR ELS PARTITS QUE VOLEN MARXAR i fer un país nou, des de zero, per a què els paràsits com vostè no puguin seguir xuclant la sang dels contribuents. I per això SEGUIREM VOTANT ELS PARTITS INDEPENDENTISTES!!!

Benvolguts,

Recordem la manifestació unionista o del tripartit del 155 que SCC va fer a Barcelona, just dies abans del 21-D, amb l'ajut a primera fila de patums del PP com Garcia Albiol, del PSC(PSC-PSOE,  PSC-PSOE PSC-PSOE, com José Borrell, de la fatxenderia més fatxa com el Vargas Llosa. I si parlem d'en Vargas Losa hem de recordar l'article de fa un parell d'anys d'en Ponç Feliu de títol: L'ensarronada intel·lectual, on esmenta la frase: 

“Els intel·lectuals poden ser brillants pel que escriuen i alhora ignorants parlant de política”. Vargas Llosa a part de ser un envejós malaltís ha esdevingut un franquista compulsiu i un antiindependentista furibund. 


Nosaltres ens hem recordat també de l'acudit d'en Ferreres de fa 3 o 4 anys que explicava gràficament la frase d'en Borrell que‘s’arribaria a les mans’ si no es frenava l’independentisme. Evidentment, els enemics de Catalunya tenen poder suficient com per fer arribar a les mans els franquistes contra els catalans. Però són ells que ataquen!!!

Si ens llegim atentament la tirallonga de piulades hi trobarem un munt de pensaments, de frases, de conceptes molt fins sobre el sàtrapa Borrell! 

Vegem ara la tirallonga de piulades d'en Sala i Martin:

Tots els escàndols de Borrell en un fil demolidor de Sala i Martín

L'economista recorda totes les polèmiques que han esquitxat el nou ministre d'Afers Estrangers espanyol

Per: Redacció

 05/06/2018  

L’economista Xavier Sala i Martín ha recuperat un fil de piulets demolidor contra el nou ministre d’Afers Estrangers espanyol, Josep Borrell, que va fer després de les seves declaracions polèmiques en un míting electoral del PSC abans de les eleccions del 21-D, quan va dir que calia ‘desinfectar’ Catalunya. Sala i Martín recorda que Borrell va fer befa del físic d’Oriol Junqueras, ja empresonat en aquell moment, i que va dir que ‘s’arribaria a les mans’ si no es frenava l’independentisme.
A més, va fer un repàs de les polèmiques que han esquitxat la carrera política de Borrell, com ara la seva dimissió com a candidat del PSOE per l’escàndol dels seus col·laboradors, el fet que dirigís la Universitat Europea de Florència cobrant un sou del consell d’administració d’Abengoa, fet pel qual també va haver de dimitir. A més, recorda Borrell,  no va saber veure la fallida de l’empresa mentre en va ser membre.

Nosaltres ens hem recordat també de l'acudit d'en Ferreres de fa 3 o 4 anys que explicava gràficament la frase d'en Borrell que‘s’arribaria a les mans’ si no es frenava l’independentisme. Evidentment, els enemics de Catalunya tenen poder suficient com per fer arribar a les mans els franquistes contra els catalans. 

Xavier Sala-i-Martin

L’exministre socialista Josep Borrell sembla viure una segona joventut política que l’ha portat a ser l’estrella del PSC. La “frase de la campanya” ha estat allò de què calia DESINFECTAR Catalunya. http://www.elperiodico.com/es/politica/20171216/borrell-desinfectar-heridas-independentistas-indulto-iceta-6499385 …


Si mireu tot el vídeo, veureu que, a més ho deia mentre es mofava del físic d’Oriol @Junqueras. La baixesa moral d’enfotre-se’n del FÍSIC d’un adversari polític que no es pot defensar perquè és a la presó demostra quin tipus de persona és Borrell.

Lo de desinfectar ho deia a un míting del PSC, després que Iceta hagués proposat indultar els presos polítics: Iceta es volia disfressar de cara amable, però de seguida va aparèixer Borrell i la veritable cara del PSOE: cal DESINFECTAR.

Però al darrer míting de campanya, Iceta ja ha abandonat la moderació i sembla haver estat encomanat per la baixesa moral de Borrell i ara és ell qui parla de “desinfectar la ferida enverinada de l’independentisme”.

Avui Borrell, a un altre MITING DEL PSC, on suggereix que si els independentistes no deixen de pensar com pensen, “llegaremos a las manos”. És a dir, el PSC DONA SUPORT A LA VIOLÈNCIA contra els independentistes! I figura que el PSC és el partit moderat de l’unionisme!!!


Les repetides declaracions virulentes i repugnants de Borrell s’entenen millor si recordem qui és, en realitat, aquest sinistre personatge i fem memòria dels escàndols que l’han anat esquitxant al llarg de la vida política.

Recordeu un dia va arribar a ser candidat del PSOE a la Moncloa... però que que va ser obligat a DIMITIR com a candidat del PSOE per l’escàndol dels seus col·laboradors al ministerio Aguiar i Huguet https://elpais.com/diario/1999/05/15/espana/926719201_850215.html …


Malgrat no tenir qualificacions universitàries que ho justifiquessin, va ser col·locat com a rector de la Universitat Europea de Florència simplement perquè era un home del partit socialista que tenia poder a aquella època a Europa i perquè calia Borrell calladet i content

Però poc temps després va ser obligat a DIMITIR per haver ENGANYAT la universitat: No havia declarat que treballava i cobrava d’Abengoa quan sabia que el rector no podia cobrar sobresous fora de la universitat. http://agencias.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1138562 …


Malgrat ser l’economista “estrella” del consell d’Abengoa (i cobrar uns 2 milions d’euros) no va veure l’endeutament que estava acumulant la companyia, un endeutament que va portar a la fallida. http://www.larazon.es/espana/borrell-ha-cobrado-mas-de-dos-millones-de-euros-en-la-quebrada-abengoa-HJ13929068 …



Per no veure, no va veure que uns timadors li van estafar uns 150.000 euros. El ministre arrogant que s’havia passat la vida esclafant adversaris i donant lliçons, de sobte es va convertir en la riota de la “classe empresarial” espanyola: http://www.elmundo.es/economia/2016/11/27/5838a75ce5fdeaa4168b4609.html …


Borrell mai no ha tingut una feina productiva. Sempre ha viscut o bé de l’estat, del partit o de les institucions on l’estat o el partit tenien influència.

Perquè Espanya (amb la Catalunya autonòmica inclosa) és un estat EXTRACTIU on unes elits controlen el poder polític i econòmic per “extraure” els diners dels ciutadans. I Borrell n’és l’exemple paradigmàtic.


Ara ens ve el Borrell i ens diu que cal “desinfectar” Catalunya de l’independentisme. No, senyor Borrell: el què cal és desinfectar Espanya dels paràsits que, com vostè, viuen dels diners dels altres.

Si poguéssim desinfectar Espanya, ho faríem. Però els partits que representen l’elit (PSC, C’s i PP) ho tenen tot lligat i ben lligat.


I com que no podem “desinfectar” Espanya, l’única opció marxar i VOTAR ELS PARTITS QUE VOLEN MARXAR i fer un país nou, des de zero, per a què els paràsits com vostè no puguin seguir xuclant la sang dels contribuents. I per això SEGUIREM VOTANT ELS PARTITS INDEPENDENTISTES!!!

Xavier Sala-i-Martin

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada