divendres, 12 de novembre del 2010

03/11/10. Rajoy : “El concert econòmic per a Catalunya faria inviable l'Estat”

Benvolguts,

En l’Avui d’avui hi ha unes declaracions d’en Rajoy que són aclaridores del que sempre pensen però que rarament diuen. Avui es deu haver equivocat i li ha traspuat el subconscient:
Rajoy : “El concert econòmic per a Catalunya faria inviable l'Estat”

“El concert per a Catalunya faria inviable l'Estat perquè Catalunya i Madrid generen la major part del PIB”, ha afirmat Mariano Rajoy, president del PP, aquest dimecres a Els matins de TV3.”

Jo podria fer-hi comentaris però no cal perquè com passa molt sovint la notícia és comentada molt encertadament pels comentaristes:

Òscar Crusats (Barcelona)
Molt aclaridor. és a dir que els catalans ens hem de fotre per a mantenir l'estat dels espanyols dempeus. Doncs ja li dic que a mi aquesta situació, com a ciutadà, no m'agrada gens ni mica. Si haig de mantenir un Estat ha de ser un Estat que m'ofereixi coses a canvi, que me'l senti meu. No és aquest el cas, perquè de l'estat espanyol, com a català, només rebo hostilitat, insults i menyspreus culturals. Com sempre no hi ha res millor que parlar amb els espanyols per adonar-se'n de què el millor que podem fer és independitzar-nos.

JORDI Tallaferro
Han quedat dues coses ben clares: La primera que no és Catalunya qui no és viable com a estat, més bé és España qui no és viable sense Catalunya i la segona que ja poden anar rumiant com s'ho faran quan Catalunya es converteixi en un nou estat dins la UE.

Joaquim Pérez Verdaguer (Terrassa)
Que Espanya sigui viable o inviable és el problema d'Espanya, no el de Catalunya.

A Bèlgica es troben igual. La cada cop més inevitable secessió de Flandes farà inviable l'estat való. Així ho reconeixen sense embuts els líders dels principals partits valons que no dubten en assenyalar que la solució passaria per demanar l'annexió a França.
Conclusió: Ejpaña no és viable sense Catalunya. Però Catalunya és molt viable sense Ejpaña!
Ja és l’hora de la independència i tenim unes eleccions a la cantonada.
Vota independència!


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada