dimecres, 10 de novembre del 2010

19/08/10. Comentaris a la Gran manifestació del 10 de Juliol

De: Unió Catalanista de Sabadell [mailto:unicatsabadell@gmail.com]
Enviat: jueves, 19 de agosto de 2010 16:59
Tema: Comentaris a la Gran manifestació del 10 de Juliol


Benvolguts amics:
             
      La Gran Manifestació del 10 de juliol a Barcelona, que va aplegar prop de dos milions de persones, és un fet sense precedents i posa al descobert les contradiccions dels partits nacionalistes espanyols. Ha demostrat que la independència de Catalunya, té un ampli suport popular i que els partits unionistes, no tenen arguments per defensar la indissoluble unitat d’Espanya. Segurament, però, que la conseqüència més important, ha estat la de convèncer a molts catalans, de que la independència és possible. Que no és el mateix que sigui fàcil. Caldrà un fer un gran esforç per aconseguir que una gran majoria social la desitgi i obri en conseqüència.
      En aquest sentit, la Unió Catalanista, ha desenvolupat l’IPM que significa Informació, Persuasió i Mobilització.  Els enviaments que periòdicament fem, responen a aquesta tasca essencial per augmentar el nombre de catalanistes, patriotes, nacionalistes o independentistes. Hem d’aconseguir que una àmplia majoria de catalans s’impliquin en aquesta lluita per la llibertat. Amb aquesta finalitat, us adjuntem cinc articles que analitzen la Gran Manifestació i les seves conseqüències. Si ho considereu oportú els podeu re enviar als vostres coneguts.  Per refrescar-vos les vacances, us posem un enllaç que  mostra l’aspecte divertit de la qüestió.


Rebeu una cordial salutació i gaudiu de les vacances.

Vicenç Canyadell i Xapel·lí
             President de la Unió Catalanista de Sabadell

                                                                    Sabadell 19 d’agost de 2010


--
      Unió Catalanista de Sabadell (UCS)
      Associació per fomentar el catalanisme del segle XXI, la independència i l'Estat Català.
      La resposta als problemes i greuges que pateix Catalunya la trobareu en el  llibre "El Full de Ruta cap a la Independència" o  "Catalunya entre la Ignorància i el Coneixement" . Autor: Manel Pagès. Pròleg d'En Joan Laporta. 
      Visiteu el nostre Blog: >>http://unicatsabadell.blogspot.com/<< 
on trobareu el comptador del DÈFICIT FISCAL CATALÀ, actualitzat segon a segon. 
     Donem suport als Ajuntaments que repudien i s'exclouen de la Constitució Espanyola i exhortem a fer-ho a tots els de Catalunya.     
     Rebutgem l'Impost de Successions i el Tripartit que el va imposar. És un robatori als catalans, especialment als treballadors i als estalviadors.        
    Exigim el reconeixement internacional de les Seleccions Esportives Catalanes. 
     La Gran Manifestació del 10J, va aplegar prop de dos milions de persones amb el lema "som una Nació; nosaltres decidim", en protesta per la sentència que desfigura l'Estatut i per la independència de Catalunya.  Mai fins ara, el clam per la independència havia estat tan potent. Ni res ni ningú ens podrà aturar. Admireu la fotografia que gira http://www.lafotoquegira.com/Maniestatut/ManiEstatut.html    
  Adherits al 3er Congrés Catalanista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada