divendres, 12 de novembre del 2010

09/11/10. El Vaticà i la Sagrada Unidad de la Patria

Benvolguts,

Hi ha algunes notícies de la visita del Papa que semblen confusionàries però que no ho són si s’analitzen adequadament com fa El Mundo:

Xavier Campreciós, Periodista d’El Periòdicu cita El Mundo d’ahir i el següent comentari:
“L'essencial per a El Mundo, crític amb «la desafortunada» referència a l'anticlericalisme dels anys 30, era que el Papa demanava la unitat d'Espanya: «No va voler anar-se'n -deia el seu editorial- sense identificar-la com aquella 'família' que s'ha de mantenir unida en aquests moments d'exacerbació nacionalista».”

Aquest comentari ve d’un article també de de El Mundo que diu:
“El Papa Benedicto XVI concluyó ayer por la tarde su viaje a Ejpaña. Y aprovechó la ceremonia de despedida que los Reyes y otras autoridades le ofrecieron en el aeropuerto de El Prat de Barcelona para hacer un llamamiento a toda Ejpaña “a vivir como una sola familia.”

Crec que El Mundo és clarivident i el missatge és clar: El Papa diu, parabòlicament, que desitja que “toda Ejpaña visqui com una sola família”. O sigui que de fet està ben ensinistrat i parla com el Rouco Varela, el PSOE, el PSC(PSC-PSOE),el PP, els C’s, la UPyD de Rosa Diez, la Constitució Ejpañola, el TC, el TSJC, etc.

Ergo, per si no ens n’haviem adonat el Vaticà, com ha fet amb els objectes d’art sacre de la Franja de Ponent o com havia fet durant la guerra beneint els avions i els aviadors italians que venien a bombardejar Barcelona, continua sent el nostre enemic! Espero que en la Catalunya independent que estem forjant no hi hagi Concordat amb el Vaticà.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada