dimarts, 25 d’abril del 2017

24/04/2017. Franquisme. L'exèrcit espanyol lloa al seu web un militar assassí franquista. Un pilot colpista que va bombardejar Andalusia. L’Exèrcit espanyol és un perfecte exemple de la continuïtat en el temps de les estructures franquistes. Les altres estructures de l’estat borbònicofranquista creat el 1978 també són còpia fidel de les estructures franquistes: corrupció, caciquisme, funcionariat, policia, judicatura, etc.

Benvolguts,

L’Exèrcit espanyol és un perfecte exemple de la continuïtat en el temps de les estructures franquistes. Ja hem dit moltes vegades que el franquisme no l’havia inventat Franco sinó que era més antic que l’Espanya de l’Espe ja que existia des dels principis dels temps...

I també havíem explicat que el franquisme, igual que l'energia, no es crea ni es destrueix, només es transforma...

Les altres estructures de l’estat borbònicofranquista creat el 1978 també són còpia fidel de les estructures franquistes: corrupció, caciquisme, funcionariat, policia, judicatura, etc.

Hem recopilat diversos articles del Bloc Reflexions sobre el tema Exèrcit, que ens demostren aquestes afirmacions prèvies, en l’apunt:


Vegem l'article a comentar:


24 D'ABRIL DE 2017 12:15 H


Un pilot colpista que va bombardejar Andalusia

El web de les forces aèries espanyoles, que depenen del ministeri de Defensa, descriu el militar franquista Joaquín García-Morato, com un "heroi indiscutible" per la seva "carrera desbordant de caçador excepcional". Resulta que el pilot, a les ordres de Franco durant l'alçament, va ser el responsable dels atacs aeris a diverses ciutats andaluses. 


El passat franquista a l'exèrcit espanyol encara no ha desaparegut. 

Un exemple més de com l'allargassada ombra de Franco encara enfosqueix les forces armades de l'Estat és el que ha trobat eldiario.es a la web de les forces aèries. L'Exèrcit de l'Aire defineix a Joaquín García-Morato com un "heroi indiscutible" malgrat ser un dels màxims responsables dels bombardejos franquistes sobre Andalusia durant la guerra civil. El militar rebel, segons la pàgina web depenent del Ministeri de Defensa, va fer una "carrera desbordant de caçador excepcional" després del cop d'Estat.

Visita oficial de la ministra de Defensa
Aquesta Setmana Santa de la ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, va visitar la Confraria de la Misericòrdia de Màlaga, justament a la capella hi reposen les restes del militar colpista. Segons el ministeri, però, la visita no estava programa "de manera oficial".

El Gernika andalús

El pilot que va ser premiat per Franco després de la seva participació en la guerra civil al costat dels colpistes. Les lloances estan penjades a la pàgina web de l'Exèrcit de l'Aire, dependent del Ministeri de Defensa i el Govern d'Espanya.

El text explica el paper del pilot a "la batalla del Jarama i als combats del 18 de febrer de 1937 "i afegeix: "Il·lès en 511 serveis de guerra i 56 combats aeris, mor en accident de vol el 4 d'abril de 1939, només acabar la guerra", segons la biografia oficial. "De petita alçada i gran simpatia, excel·lent pilot, bon cap i perfecte company, havia aconseguit un prestigi llegendari", prossegueix. "Amb ell va perdre l'Aviació espanyola un heroi indiscutible", rematen.

Els bombardejos de Franco van arrasar en diverses ciutats andaluses. Com l'atac indiscriminat sobre Jaén a l'abril de 1937 que va convertir la plaça en el Gernika andalús o el setge a Antequera (Màlaga).

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions






NOTÍCIES RELACIONADES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada