dimarts, 25 d’abril de 2017

25/04/2017. Resum Reflexions sobre l’Exèrcit espanyol. L’apunt del 28/11/2015 segueix i torna a demostrar com l’Exèrcit Borbònic del 1700 és el mateix Exèrcit Borbònic actual, i és el mateix que es va revoltar amb en Franco el 1936 i és el mateix que va ocupar Catalunya des de l’any 1938 fins ara i és el mateix que havia donat suport al dictador Primo de Rivera en total connivència amb el Borbó Alfonso XIII.

Benvolguts,

Mostrem els enllaços als apunts del Bloc Reflexions sobre l’Exèrcit espanyol.

Una de les moltes conclusions que podem extreure’n d’aquest extens índex queda reflectit en la frase:L’apunt segueix i torna a demostrar com l’Exèrcit Borbònic del 1700 és el mateix Exèrcit Borbònic actual, i és el mateix que es va revoltar amb en Franco el 1936 i és el que va ocupar Catalunya des de l’any 1938 fins ara i és el mateix que havia donat suport al dictador Primo de Rivera:
Nova ocupació de Catalunya per l’Exèrcit espanyol:

El Ejército de Ocupación de Cataluña:

Règim transitori en temps de Tarradellas. Extrapolació a la situació actual:
L’etern exèrcit borbònico franquista:
L’íntima relació de la casta espanyol i l’Exèrcit. Tot el que s’ha esdevingut des del 1700 i segurament d’abans era tutelat per l’Exèrcit espanyol. Tot el que s’esdevindrà a Espanya des d’ara endavant també serà protagonitzat o tutelat per l’Exèrcit borbònico-franquista, Queipodellanista, Millanastraista, etc:
L’ocupació de les Illes Balears (anomenades fins aquell moment com a Regne de Mallorca i pertanyents fins aquell moment a la Confederació Catalano Aragonesa), fa 300 anys per l’Exèrcit Borbònico-franquista. Comparació de les dues guerres, la de successió i la Guerra d’Espanya contra Catalunya:
Ciudadanos. Mejias. Franquisme:
Franquisme. Nazisme. Nacionalcatolicisme:
Catalunya és la darrera colònia d’Espanya i l’Exèrcit és el garant que ho continuï sent “in aeternum”:
La Consti amb 4 argolles...
El Cu-cut
La llosa franquista. Petroli Franco à Forbes ->>Juanca
Justificació Arias Salgado 1977 Llei d’Amnistia...
La Consti. La transacció
dilluns, 1 de juny de 2015
EL   MITE   D’ESPANYA   S’ESTÀ   ESMICOLANT


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada