dimecres, 7 de febrer del 2018

05/02/2018. Òscar Palau. Prevaricació d’estat a judici. Si el poder polític europeu ha callat, paradoxalment el suport pot venir del judicial. Els és igual el que va votar la majoria el 21-D en les eleccions amb més participació de la història. Menyspreen la democràcia perquè són els amos i els catalans, mers sotmesos, i ja ni s’esforcen a dissimular, davant el no menys escandalós silenci del progressisme espanyol i la UE. L’objectiu immediat –de fet, ja obsessió malaltissa i venjativa– de la monarquia, l’executiu i la majoria de partits estatals, la judicatura, l’empresariat i el poder mediàtic és ara impedir com sigui l’elecció de l’únic candidat amb el suport de les urnes per ser president. I com sigui vol dir per sobre de la veritat, la voluntat popular i les lleis. Les pròpies lleis, que com que són seves retorcen a voluntat i amb total impunitat quan i com volen.

Benvolguts,

Jo hauria reaccionat com l'analista Òscar Palau i com els comentaristes Barberà i Altimires. Tanmateix l'article del company Casulleras sobre el Lawfare, ens ajuda a repensar la situació i veure com hem d'analitzar-la i sobretot, tal com expliquen el comentaristes, hauríem d'actuar a partir d'avui i cap on? Cap les instàncies judicials internacionals. Jo tinc l'esperança que si tenim l'Estat espanyol i la Comissió Europea en contra (com sempre), però tenim els mitjans de comunicació independents europeus i nordamericans, podem arribar a tenir també els poders judicials europeus i americans a favor nostre!

Esperem que els nostres polítics actuin amb seny, des d'ara endavant!

Vegem l'article de l'Òscar Palau:



5 febrer 2018 2.00 h

FULL DE RUTA

Prevaricació d’estat a judici

Òscar Palau

Si el poder polític europeu ha callat, paradoxalment el suport pot venir del judicial

Els és igual el que va votar la majoria el 21-D en les eleccions amb més participació de la història. Menyspreen la democràcia perquè són els amos i els catalans, mers sotmesos, i ja ni s’esforcen a dissimular, davant el no menys escandalós silenci del progressisme espanyol i la UE.

L’objectiu immediat –de fet, ja obsessió malaltissa i venjativa– de la monarquia, l’executiu i la majoria de partits estatals, la judicatura, l’empresariat i el poder mediàtic és ara impedir com sigui l’elecció de l’únic candidat amb el suport de les urnes per ser president. I com sigui vol dir per sobre de la veritat, la voluntat popular i les lleis. Les pròpies lleis, que com que són seves retorcen a voluntat i amb total impunitat quan i com volen.

El pla és meridià. El govern recorre sense fonament jurídic contra el candidat, i el TC dicta amb tant o menys fonament, inventant-se a mitja partida regles enlloc emparades, inèdites mesures preventives per fer il·legal que sigui investit. Fàcil. Ara, segons desvela sense pudor un ministre, dilatarà uns mesos la resolució, prou perquè el jutge, aferrant-se a una altra llei recent que sembla ad hoc, pugui manar sense judici la inhabilitació del candidat. D’aquest i dels que li plagui, perquè per fer-ho només cal que ell mateix n’hagi dictat presó preventiva (o, ja posats a interpretar, ordre de recerca) basant-se en una violència inexistent. El cercle, quadrat.

D’això se’n diu prevaricació d’estat contra la voluntat popular, i hi ha algú per sobre, a Estrasburg, que no ho pot deixar impune, i es diu Tribunal Europeu dels Drets Humans.

 Si el poder polític europeu ha callat, paradoxalment el suport pot venir del judicial, el camp de batalla a priori més perdut.

Volen jugar a judicialitzar un procés polític com el català? Doncs juguem-hi, i a totes. Però sobre la base de lleis universals que estan per sobre la Constitució, i amb àrbitres de debò, i no jutges que són part i actuen només per i segons la ideologia. 

La justícia espanyola avui està prevaricant en legislar amb fins polítics, i contra això hi ha jurisprudència per pensar que el TEDH hi pot intervenir per aixecar en 48 hores les regles dictades pel TC. El Síndic de Greuges, de fet, ja ho va suggerir... Què esperem?
     
COMENTARIS  
+5#1 JOSEP BARBERÁ GOMIS
Totalment d'acord amb aquest article.
Hem de denunciar públicament i davant dels tribunals internacionals aquesta manipulació de les lleis, aquesta tornada a la inquisició que està fen el "Estado Español".
No podem ni defallír ni giràr l'esquena. la nostra dignitat i la nostra supervivència està en joc, la nostra defensa ens portarà sacrificis però val la pena tot tipus de sacrifici per tal de arribar a assolir tota la nostra dignitat com a poble lliure i sobirà.
Ni un pas en fals i sempre endavant, sols la veritat ens farà lliures!.
Dilluns, 5 febrer 2018 8.06
+2#2 MIQUEL ALTIMIRES I ROS
Una evidència inqüestionable.

Prevaricació d'estat i judicial. Cal que els partits polítics es moguin si no ho han fet ja en aquest aspecte, totalment just i imprescindible.

A ser possible portar-hi gravada l'actuació de la criminal policia castellana contra gent pacífica i desarmada, de totes les edats i sexes com com van actuar, i la resposta de l'esbirro militar que els comandava dient el que va dir al jutge.
Dilluns, 5 febrer 2018 11.31

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada