dilluns, 5 de juny de 2017

04/06/2017. Salvador Cot. No hi ha regles. L'Estat ha decidit pitjar a fons l'accelerador per aconseguir demostrar -a la seva opinió pública, però també a Europa- que és capaç d'impedir que el Govern català posi les urnes a l'abast dels ciutadans. Els mitjans de comunicació de Madrid justificaran, dia a dia, les accions de l'Estat i mantindran el convenciment de l'opinió pública espanyola en què les conseqüències de qualsevol crisi només afectaran, quirúrgicament, als catalans.

Benvolguts,

Ho hem dit més d’un cop. Aquest referèndum no serà net, com no va ser-ho el 9-N! Recordem que el 9-N va venir precedit de xantatges als dirigents que després varen convertir-se en processaments judicials des de la presidenta del Parlament fins a l’últim membre de la mesa. I ara encara tots estan imputats, per fer sortir més judicis tal com diu en Cot en els moments més oportuns. I recordem el bàrbar ciberatac als sistemes de comunicació de la Generalitat, que no va tenir efecte en els resultats del 9-N però que va deixar sense funcionar durant hores les comunicacions dels Mossos, de la Sanitat, dels Bombers etc.Ens trobarem molts atacs directes o subtils, conduits des del clavegueram o des de la brunete mediàtica. Sort que al Reino de España, o sigui al règim borbofranquista hi ha divisió de poders i per tan la ma dreta del Rajoy no sap què fa la seva ma esquerra! Com en l’acudit gràfic d’en Ferreres:

 Vegem ara l’article:


No hi ha regles

 "Apareixeran dossiers nous i cauran condemnes estratègicament col·locades els dies clau"

per Salvador Cot 

04/06/2017

No hi ha regles. L'Estat ha decidit pitjar a fons l'accelerador per aconseguir demostrar -a la seva opinió pública, però també a Europa- que és capaç d'impedir que el Govern català posi les urnes a l'abast dels ciutadans. 

I que pot fer-ho sense haver de passar per les incomodíssimes fotografies de policies armats coaccionant les meses electorals i, si és possible, sense recórrer a mesures excepcionals, com la suspensió -ni que sigui parcial- de les institucions catalanes.

Per aconseguir-ho, les clavegueres funcionaran al màxim. Els serveis d'intel·ligència espanyols fa temps que collen, amb la vella eina del xantatge, qualsevol que pensin que pot aportar informació sensible contra els líders del procés català. Apareixeran dossiers nous i cauran condemnes estratègicament col·locades els dies clau. Els mitjans de comunicació de Madrid justificaran, dia a dia, les accions de l'Estat i mantindran el convenciment de l'opinió pública espanyola en què les conseqüències de qualsevol crisi només afectaran, quirúrgicament, als catalans.

I una novetat. La Fiscalia ja s'ha posat al costat de la reclamació de Societat Civil Catalana perquè Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs acabin responent amb el seu patrimoni personal per haver organitzat el 9N, una acció que podria extendre's als funcionaris. L'estratègia no és nova, ja han confiscat diners a l'ANC i Òmnium i ara, simplement, es tractaria d'amenaçar també a les persones.

Tot això cal tenir-ho clar i denunciar-ho. 

En especial perquè, en paral·lel, continuarà activa la campanya que exigirà una polidesa exquisida a les institucions catalanes per a cada moviment en direcció al referèndum.

No hi ha regles.

Salvador Cot

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada