diumenge, 11 d’octubre del 2015

09/10/2015. El PSC colla la CUP perquè no investeixi Mas com a president. Chacón alerta que podrien tornar a portar a la Generalitat el president “de la corrupció i les retallades”. Sra. Chacón, Qui va deixar la Generalitat tant endeutada com està? El PSC! Per culpa del PSC hem patit més retallades i paguem més interessos dels que hauriem de pagar. Calladeta estaria millor!

9 octubre 2015 2.00 h
El PSC colla la CUP perquè no investeixi Mas com a president
 Chacón alerta que podrien tornar a portar a la Generalitat el president “de la corrupció i les retallades”


REDACCIÓ
El PSC colla perquè la CUP no investeixi Artur Mas com a president de la Generalitat. En un moment en què la formació de l'esquerra alternativa debat el seu paper en aquesta legislatura, la candidata dels socialistes catalans a les eleccions espanyoles, l'exministra de Defensa Carme Chacón, va pressionar la CUP perquè no doni els seus vots per a la investidura de Mas. El va titllar del president “de la corrupció i les retallades” i va demanar que el resultat de les eleccions del 27-S “el porti a casa”. “Artur Mas va demanar una majoria per fer la independència i no la té ni per ser investit president”, va denunciar Chacón, tot reclamant a la CUP que compleixi el compromís adquirit en campanya en el sentit que no investirien Mas com a president.
En una de les intervencions que fa després de ser elegida com a candidata als comicis estatals i en l'inici del que serà la llarga precampanya cap a la convocatòria, va alertar que “els que sempre van mantenir que no donarien suport a un president lligat a la corrupció i a les retallades reals, ara podrien donar suport a un president lligat a unes retallades simbòliques i a una corrupció simbòlica”.
Chacón va reunir-se ahir amb representants locals del PSC responsables d'ensenyament. En espera que presenti la seva llista, a finals d'octubre, la candidata dels socialistes no va voler confirmar-hi la presència de Pere Navarro ni tampoc la de Maurici Lucena.

COMENTARIS  
+4#1 MONTSERRAT DALMASES CAPELLA
Aquest que es cuidin d'ells que ja tenen prou feina.
Els demés ja son prou grandets per saber el que han de fer.
Divendres, 9 octubre 2015 9.37
+9#2 GABRIEL OBIOLS ALFONSO
Ai Chacón! Com a treballador públic el primer que em va retallar el sou va ser en Montilla, les obres del perllongament del FGC a Terrassa van ser suspeses, o sigui retallades, pel seu govern i acabades per govern actual. Si vols, segueixo....De corrupció, el PSC més val que calli.
Divendres, 9 octubre 2015 10.16
+4#3 FREDERIC SCHÖNHÖFER

Sra. Chacón,
Qui va deixar la Generalitat tant endeutada com està? El PSC!
Per culpa del PSC hem patit més retallades i paguem més interessos dels que hauriem de pagar.
Calladeta estaria millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada