diumenge, 25 d’octubre del 2015

25/10/2015. Lluís Solà. Taula comparativa de tertulians a favor i en contra de la independència als mitjans, a mitjans d'agost. Ahir mateix tots els diaris de Barcelona portaven propaganda d'Unió. Això qui ho paga? Doncs el pont aeri...

Benvolguts,
Us passo aquest apunt del company Lluís dels GOAL, que és un molt bon complement a dos apunts del Bloc Reflexions sobre tertúlies i tertulians a favor i en contra de la independència.
14/10/2015. Josep Gifreu. La televisió del bar:

Lluís Solà
Taula comparativa de tertulians a favor i en contra de la independència als mitjans, a mitjans d'agost..
El gràfic és tret del twitter, de mitjans d'agost. Malauradament, no cita la font. Per tant, lògicament, ha variat la proporció des de llavors al 27-S
Tanmateix, jo tinc una teoria respecte del Duran, a la vista dels darrers resultats. Ara mateix (i ja us podeu riure si voleu), potser ens interessa que es presenti, per restar-li vots a les estatals a.. ..Ciudadanos..


Personalment crec que a 8TV hi ha una diferència més gran de 3 tertulians que estan a favor o en contra. Les meves dades personals són que hi ha un 4 a 2 en contra;  o un 3 a 1 i els divendres amb els tres tenors 2 a 1 sempre en contra de la independència. O sigui que en una setmana de dilluns a divendres hi hauria de 9 a 4 en contra. Normalment hi ha un 50% o més en contra que a favor. Si comptem el moderador, en Cuní, en tenim un altre més en contra.

Pel que fa a TV3  seria més o menys correcta.

De la resta de canals suposo que són correctes, tot i que les poques vegades que ho miro, tots estan en contra.

Aquí s'ha de valorar que com és que una televisió pública com TV1 no té cap titular a favor?

I anant més enllà, direm que la suma de canals representa un 85% de l'audiència  en contra i un 15% a favor (TV3).
Així és molt difícil de guanyar un referèndum. Per això el 27-S té molt de mèrit. Més del que ens pensem.

L'altre dia en un article del Puntavui, sortia que les eleccions les va guanyar el Sr.Duran amb els 100.000 vots que va tenir Unió ja que va aconseguir el que volia: que Juntspel Sí no obtingués majoria absoluta i que els vots a favor a la independència no arribessin al 50%. Si penseu que ens van falta 80.000 per arribar al 50% ja està tot dit.

I ara es tornarà a presentar per treure vots de Convergència, encara que ell en tregui un o cap. Ahir mateix tots els diaris de Barcelona portaven propaganda d'Unió. Això qui ho paga? Doncs el pont aeri. És possible que li donin l'ambaixada de Brussel·les ja que pot fer molt de mal.

Lluís Solà

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada