dilluns, 14 de novembre de 2016

14/11/2016. Argumentari contra el Gobierno espanyol per l’atac judicial, econòmic, financer i policial contra Catalunya. I tanmateix guanyarem perquè la nostra moral de victòria és total...No estem d’acord amb la transacció, amb la monarquia, amb la Llei d’aministia, amb la Constitució. I en conseqüència: Proposem que immediatament un tribunal imparcial internacional (La Haya?) intervingui l’Estat espanyol i jutgi sobre els nostres greuges...

Benvolguts,

Des de fa anys, 500 i escaig segons alguns, 300 segons altres, 150 segons molts i sobretot 80 segons la majoria, l’Estat espanyol ha atacat Catalunya amb guerres fredes i amb guerres calentes, amb dictadures i amb genocidis, amb l’exèrcit i amb els jutges.La Llei d'amnistia política va indultar el franquisme dels crims que havia comès i va indultar l'oposició dels crims que no havia comès

Els atacants són el Gobierno espanyol, la judicatura espanyola, la majoria de partits (inclosos les confluències i franquícies) i sindicats espanyols, l’IBEX, la immensa majoria dels intel·lectuals espanyols, els Círculos eqüestres i similars, les dretes i les esquerres, així com els botiflers introduïts com a professors i catedràtics a les universitats a Catalunya, les judicatures, les empreses dels IBEX, i eventualment l’exèrcit espanyol (!), i els atacats som per la part catalana només el poble, els independentistes catalans.
I tanmateix guanyarem perquè la nostra moral de victòria és total...

En els temes jurídico-polítics estem completament en desacord amb la metodologia usada pels nostres polítics i per les nostres institucions, que és defensar-se a cada escomesa de l’enemic posant la cuirassa i aguantant els cops, argumentant amb les raons del sistema jurídico-polític de l’actual règim borbofranquista. I considerem que aquest no és el camí!

Els nostres arguments haurien de ser uns altres:
  • no estem d’acord amb la Transacció, que no transició (1975-1981),
  • no estem d’acord que no ens donessin a triar entre dictadura, monarquia o república (20/11/1975)
  • no estem d’acord en l'entronització del borbó Juan Carlos, hereu de Franco (22/11/1975)
  • no estem d’acord amb la llei d’aministia política que va indultar el franquisme dels crims que havia comès i va indultar l'oposició dels crims que no havia comès (15/10/1977)
  • no estem d’acord que la llei d’aministia política no hagi jutjat Franco i el franquisme
  • no estem d’acord amb la Constitució amb soroll de sabres i canons, resultat de totes les martingales explicades més amunt (20/11/1975-06/12/1978)
  • no estem d’acord a que el règim borbofranquista actual s’atreveixi a autoanomenar-se Estat de Dret
  • no estem d’acord a que no es respecti escrupolosament la Separació de Poders (Montesquieu)
I en conseqüència:
·       proposem que immediatament un tribunal imparcial internacional (La Haya?) intervingui l’Estat espanyol i jutgi sobre els nostres greuges...Apunt sobre la Transacció:

Apunt sobre la sedició o devolució o secessió o restitució:

Apunt sobre altres colònies españoles independitzades:

Apunts sobre la Independència i la creació d’una República catalana:

Altres apunts:


Els crims contra la humanitat no prescriuen, digui el que digui la justícia espanyola. És per això que demanem a la jutgessa Servini que no defalleixi en la seva lluita

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada