dijous, 24 de novembre de 2016

24/11/2016. Franquisme. Marta Escobar. Eurodiputats catalans expliquen a Europa la persecució judicial a l'Estat. Jutge Santi Vidal. Suspensió. Crim: esborrany sobre una possible Constitució catalana. Presidenta del Parlament Carme Forcadell a declarar al TC. Crim: permetre els parlamentaris debatre sobre la independència. Homs al TS. Crim: ajudar a organitzar una consulta no vinculant sobre la independència de Catalunya, en què hi van votar 2,3 milions de catalans.

Benvolguts,

Avui expliquem com els nostres diputats al Parlament Europeu treballen per demostrar com està de malament la relació entre Catalunya i Espanya.

Considerem molt vàlids els arguments que els nostres eurodiputat (MEP = Member of European Parliament) porten a la palestra europea. Forma part de les accions de diàleg que el Gobierno i la judicatura estan fent...

Tot és informació vàlida, amb llum i taquígrafs, que és indispensable per tal que la UE ens tingui en compte en el moment de la ruptura!

Què més hem de fer?
  • Ens espolien des de sempre. 16.000 M€/any!
  • Utilitzen les nostres contribucions per anar contra nostre amb les Operacions Catalunya i amb moltes altres que aniran sortint!
  • No compleixen cap dels pressupostos d'inversió en Infraestructures com Corredors mediterranis, connexió d'empreses químiques i automobilístiques a la xarxa de via europea per tal de millorar el transport de mercaderies i eliminar en part el contaminant transport en camions. 
  • Rodalies de Catalunya, amb retards crònics solucionats canviant els horaris (única potestat que teniem després del desastrós acord entre el Ministeri de Foment i el tripartit)!
  • Necessitat del desdoblament de carreteres, eliminació de peatges amortitzats desenes i centenars de vegades, així com noves línies de ferrocarrils (la xarxa convencional és la mateixa que hi havia abans de la guerra)!
  • etc...


Vegem la notícia:

PROCÉS

Eurodiputats catalans expliquen a Europa la persecució judicial a l'Estat

Marta Escobar Martí
Foto: ACN
Barcelona. Dijous, 24 de novembre de 2016

Tot el Parlament Europeu ja coneix com actua l'Estat espanyol contra l'independentisme. Així ho ha explicat l'eurodiputat Ramon Tremosa en un tuit, on subratlla que alguns parlamentaris europeus catalans van explicar ahir a Europa "la persecució judicial" de l'Estat contra aquells qui tenen relació amb el procés. Concretament signen el document ell mateix, Josep-Maria Terricabras i Ernest Maragall.

En un correu enviat a tots els parlamentaris titulat "Regressió democràtica a Espanya", Aleix Sarri, l'assessor de Tremosa, exposa "alguna informació sobre els judicis polítics contra polítics favorables a la independència de Catalunya a Espanya promogut pel govern del PP espanyol" i, en tres explícits punts acompanyats d'enllaços a notícies sobre l'aprovació del suplicatori de Francesc Homs al Congrés o sobre l'Operació Catalunya, mostra com gairebé a diari el govern espanyol carrega contra polítics catalans favorables a la independència.

Alguns eurodiputats catalans hem volgut explicar a tot el Parlament Europeu la persecució judicial Estat espanyol contra l'independentisme

Les provesEl primer punt del document pretén donar a conèixer a tots els eurodiputats que dilluns el Tribunal Suprem va confirmar la suspensió per tres anys de les seves funcions del jutge Santi Vidal. "El seu crim és haver preparat [en el seu temps lliure] un esborrany sobre una possible Constitució catalana, seguint el seu innegable dret de la llibertat d'expressió". Aquest punt també subratlla que el cap del Tribunal Constitucional és un membre del PP.

El segon punt recorda que la presidenta del Parlament, Carme Forcadellva rebre dimarts la notificació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per anar a declarar divendres 16 de desembre davant del jutge acusada dels delictes de prevaricació i desobediència al Tribunal Constitucional (TC), en permetre que la cambra catalana votés el full de ruta independentista. "El seu crim: permetre els parlamentaris debatre sobre la independència".

El tercer punt fa referència al fet que el Congrés hagi enviat Homs a declarar davant del Suprem per haver posat les urnes el 9-N. "El seu crim, com a membre del Govern català, va ser ajudar a organitzar una consulta no vinculant" sobre la independència de Catalunya, en què hi van votar 2,3 milions de catalans, subratlla.

El document conclou amb l'afirmació que totes aquestes informacions 

"revelen com el ministre d'Interior de Rajoy ha estat fabricant informació i manipulant el sistema judicial per atacar els polítics favorables a la independència de Catalunya" 

i hi adjunten els àudios de les converses entre Jorge Fernández Díaz i Daniel de Alfonso

Marta Escobar

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada