dimarts, 16 d’octubre del 2012

16/10/12. Em sembla que ens farem mal...(2)


Benvolguts,

Us copio el correu que m’ha enviat l’amic Ramon com a aclariment al meu correu d’ahir, que està inclòs, i que crec que cal tornar a llegir!

Hola, Joan, diuen que la llibertat es pren, no es demana i clar, en Mas a optat per la segona via i això pot tardar tant que quan arribi el dia estiguem morts i enterrats. En qualsevol cas jo entenc que en Mas es vulgui guardar les espatlles i anar per la via legal, per no acabar a la presó, oi?

Una abraçada.

Ramon

 

I jo li responc:

Estic totalment d’acord en que la llibertat es pren, no es demana. I sembla que tu estàs d’acord que el procés no es pot ajornar de cap manera...

Però si en Mas té barra lliure per fer i desfer, per ser ambigu com sempre ha sigut, ens farem mal!

Si deixem que en Duran continuï sent la ma dreta d’en Mas a Madrid, ell i el seu sector negocis i els amics del Puente Aéreo, crearan falses expectatives fent veure que el Gobierno vol negociar, confondran el personal i ens engegaran tota la botifarra per terra!

Davant d’això i ja que els “independentistes d’abans de l’11 de setembre” (no els independentistes de l’hora onzena), els que  havíem sigut cridats a manifestar-nos des de feia mesos per la nostra Assemblea Nacional Catalana,  i no per CiU, veiem clars els perills, cal imperiosament que CiU no guanyi per majoria absoluta les eleccions del 25N!!!

I per aconseguir-ho cal votar partits independentistes que portin clar i català en el seu programa electoral que un cop el Parlament tingui majoria independentista començaran immediatament, no al cap d’una setmana, ni un mes, ni quatre anys, el procés de ruptura amb Espanya o sigui la Declaració de la Independència.

Per cert Ramon, un veritable patriota, com en Companys o com en Carrasco, si cal que vagin a la presó defensant els seus ideals i per no trair el seu poble, hi van. I si no, deixen el lloc a algú altre!

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada