dimarts, 23 d’octubre del 2012

23/10/12. El canvi, diu (Pujol), pot passar per la independència o pel pacte fiscal...

Benvolguts,

Si us atureu a llegir el meu apunt d’ahir al Bloc, sobre el capteniment d’en Duran:


veureu com les frases:
·       El líder democratacristià (Duran) impregna d’ambigüitat el discurs de CiU, demana una majoria absoluta i “després ja veurem”, conscient de la sagrada missió de diluir l’independentisme.
·       Duran s’ha convertit en el rei del funambulisme polític, de no voler anar a la manifestació del #11s2012 a ser-hi present, de no voler la independència com li demanava el seu company de partit i alcalde de Vic, Vila d’Abadal, a jugar amb ella, sap que la seva funció serà retornar CiU a la negociació amb el PP per diluir el moviment independentista.
són perfectament intercanviables amb les de Jordi Pujol d’avui al digital.cat que explica com continua jugant a la puta i la Ramoneta. No Pujol o Duran sinó CiU!
·       El canvi, diu (Pujol), pot passar per la independència o pel pacte fiscal. Pujol, que uns dies es declara independentista i altres vol seguir de la mà d'Espanya, segueix despistant amb les seves declaracions.
·       La resposta ha de servir sobretot, argumenta, per articular l’encaix a Espanya. Pot passar per la independència, pel pacte fiscal...

Com es pot veure Duran i Pujol, Pujol i Duran fan com el pallasso i l’August del circ, funambulisme i ambigüitat a raig fet, però així com els pallassos del circ es contradiuen sovint aquests pallassos de CiU no es contradiuen ni una gota, excepte per confondre l’enemic (que és el poble de Catalunya!)

I posats a riure, l'expresident defensa a més que qualsevol progrés "important" per a Catalunya es vertebra al voltant d'una força política "capaç d'empènyer de forma decisiva amb el màxim d'unitat". "S'ha de concentrar l'impuls" perquè "la fragmentació el 25N no seria bona".

Missatge enviat! El canvi, el dret a decidir, consisteix a a canviar radicalment la situació per a obtenir un pacte fiscal. Patètic! En els temps de la transició es va fer famosa la frase: Que todo cambie para que nada cambie!

Consigna: No voteu els traïdors. Voteu els independentistes però no els de l’hora onzena (paràbola evangèlica)...

Vegeu l’article:

22 d'octubre de 2012

Jordi Pujol segueix jugant a la puta i a la Ramoneta

L'expresident descarta la fórmula federal perquè "no serveix absolutament per res" però en canvi no descarta conformar-se amb el pacte fiscal
Ja fa temps que l'opció federal és una via morta perquè Espanya no en vol saber res. Sovint s'ha presentat per alguns sectors com l'alternativa ideal per a Catalunya, però avui l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha posat en evidència que en cap cas és una solució real per als catalans. "No serveix absolutament per res, perquè va en la línia del cafè 'para todos'", ha dit. Malgrat tot, l'expresident ha reivindicat que el 25-N l'electorat ha de donar "una resposta clara" a Madrid que "passi pel dret a decidir a canviar radicalment la situació". El canvi, diu, pot passar per la independència o pel pacte fiscal. Pujol, que uns dies es declara independentista i altres vol seguir de la mà d'Espanya, segueix despistant amb les seves declaracions.
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha descartat que el federalisme sigui la fórmula per a resoldre l'encaix de Catalunya amb Espanya. Pujol creu que no aquesta opció "no serveix absolutament per res, va en la línia del cafè 'para todos'". I "fa molts anys que ho sabem", ha afegit just abans de pronunciar una conferència davant d'empresaris i directius catalans.

Pujol creu que el 25 de novembre els catalans han de donar una "resposta clara" a Madrid sobre la relació amb Catalunya. La resposta ha de servir sobretot, argumenta, per articular "el dret a decidir a canviar radicalment la situació" d'encaix. Pot passar per la independència, pel pacte fiscal però en cap cas, ha dit, ha de passar pel federalisme. I a més ha afegit que la convocatòria electoral del 25N ha de servir perquè els catalans diguin que "no volem continuar sent maltractats, espoliats i ofegats".

L'expresident defensa a més que qualsevol progrés "important" per a Catalunya es vertebra al voltant d'una força política "capaç d'empènyer de forma decisiva amb el màxim d'unitat". "S'ha de concentrar l'impuls" perquè "la fragmentació el 25N no seria bona".


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada