diumenge, 21 d’octubre del 2012

21/10/12. APM. Alguna Putada Més?

Benvolguts,

Continuem amb les putades:

20 d'octubre de 2012 13:55 h
Sánchez Camacho perfila una candidatura del PPC per atiar l’odi contra Catalunya
La líder dels populars amaga amb una falsa crida a la convivència; l’àtac sistemàtic contra Catalunya
La presidenta del PPC i candidata a les eleccions al Parlament pel 25-N, Alícia Sánchez-Camacho, ha definit la proposta del PPC com a garant de "la convivència i la prosperitat" dels catalans. Ho ha assegurat en signar el manifest 'Compromís amb els catalans' al costat dels candidats de cada demarcació. Sánchez-Camacho ha perfilat el seu partit com la formació "decisiva" que "aportarà solucions des de la moderació, la responsabilitat i el seny" des d'una "alternativa responsable". I ha retret a CiU que "tapi la incompetència de la gestió amb banderes" i al PSC que "es llevi confederalista al matí, a la tarda sigui federalista, i a la nit molts s'hagin tornat independentistes". Però Sánchez Camacho, té un problema; no ha sabut trobar l’equilibri entre el discurs apocalíptic de la por i la imatge de responsabilitat i seny que prodiga.
Sánchez Camacho, radicalitat, irresponsabilitat i ràbia espanyola contra Catalunya, en acció.

Sanchez Camacho pretén ara mostrar una cara amable conscient que les càrregues i despropòsits de diferents dirigents del PP la perjudiquen, però Sánchez Camacho no ha sabut trobar l’equilibri entre el discurs apocalíptic de la por i la cara amable. Des de fa dies, Camacho va sembrat pestes pel territori amb un discurs apocalíptic, que de tan alarmista, s’ha tornat ridícul -ha volgut espantar els pagesos, els graduats universitaris, deixar-nos sense corredor mediterràni, i liquidar les pensions, en una setmana-. Sense comptar les actuacions estel·lars a la caverna mediàtica atiant l’odi contra Catalunya, poruga de que C’s li passi la mà per la cara en radicalitat espanyola i li esgarrapi vots. Cal recordar-la també quan es fa la víctima, o fa gala de ser la reina de la demagògia i deixa anar falsedats i mentides contra Catalunya, amb la complicitat del presentador del “gran debate” de Tele5, l’inefable Jordi Gonzàlez. Ara es vol presentar com la candidata que aportarà solucions des de la moderació, la responsabilitat, i el seny. Només cal mirar-la una estona a intereconomia –el que bonament s’aguanti- , per veure la radicalitat, la irresponsabilitat i la ràbia espanyola contra Catalunya, en acció.

 
CADA DIA MIL AGRESSIONS A LA LLENGUA: AVUI, EL REGIDOR DE BARCELONA AL MEETING POINT

divendres, 19 d'octubre de 2012

 Més racisme anticatalà a casa nostra, aquest cop al Meeting Point. El tinent d'alcalde de Barcelona, Antoni Vives, s'ha abaixat els pantalons i ha passat a parlar en castellà en una jornada que es feia en el Barcelona Meeting Point quan ha vist que els racistes anticatalans abandonaven la sala perquè havia iniciat la seva intervenció en català. Quan Vives ha acceptat renunciar a parlar en català i s'ha passat al castellà, els racistes han acceptat tornar a seure i seguir escoltant Vives, aquest cop sí, ja, en la llengua de l'Imperio. Informa:SOMNOTICIA.CAT

N.de la R.

Ens imaginem que en una Catalunya independent això no passaria. Per imaginació que no quedi. Aquest cas reflecteix un colp més la situació colonial que pateix el país i, per tant, la subordinació també de la llengua. És impossible qualsevol igualtat amb el castellà. A Espanya el català té els anys comptats. I també es demostra el fracàs de la política lingüística pel que fa a l'ús social del català propugnada per Generalitat i entitats que nosaltres hem denunciat sempre. És molt fàcil exigir que la gent del carrer parli sempre en català i que la gent de dalt, com en aquest cas, s'abaixi els pantalons a la primera oportunitat. Si volen canviar les coses hem de començar de dalt  estant i no responsabilitzar la gent del carrer. Un dia més amb Espanya un dia menys de vida.

















·       El diputat d'ERC, Joan Tardà, va replicar-li que la UE va nàixer per sumar, i li va posar sobre la taula el cas de Kosovo, tot subratllant que mentre Espanya manté el boicot, Europa comença a obrir-li la porta. En el mateix context, va contraposar l'esperit democràtic de la dreta britànica respecte d'Escòcia, a l'actitud tancada del PP. Després d'aquesta intervenció, Margallo es va anar escalfant, sobretot després que el diputat de CiU, Jordi Xuclà, li fes retrets sobre l'equiparació entre nazis i nacionalistes i declarés enterrat el pacte constitucional. El ministre es mostrava esparverat per aquesta darrera apreciació i va concloure que el consens sempre ha de prevaldre, “no fos cas que per llençar l'aigua de la banyera, llencin vostès també el nen”.email protegit




Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada