dilluns, 27 de març del 2017

25/03/2017. CONGRÉS PP. Cospedal adverteix: "L'independentisme morirà en el trencaones de la llei". En Martin Luther King va dir: No oblidin mai que tot el que Hitler va fer a Alemanya, fou legal”. I els feixistes espanyols que no volen demanar perdó per l’assassinat d’en Companys perpetrat per l’Ejército español están encara en la mateixa posició!

Benvolguts,

El meu pare deia que sempre et veuràs embrutat per una paella. És sabut que els nazis i feixistes nacionalistes espanyols transmutats en franquistes sociològics, necessiten projectar els seus pecats (que no remordiments perquè segons ells la legalitat era del seu costat) cap als altres, concretament cap els seus enemics que som nosaltres. Els que vàrem perdre la guerra que ells havien iniciat i que varen guanyar ignominiosament. Jo havia sentit dir sempre a casa que nosaltres erem rojos, segons la terminología franquista. “Rojo-separatistas y judío-masónicos” segons l’estil espanyol dels anys 40. I n’estàvem ben contents i orgullosos. Nosaltres no érem com aquells professors feixistes que a l’Institut pretenien ensenyar-nos Formación del Espíritu Nacional i evidentment no ens deixaven parlar en català (per respecte als superiors!). I quan varem fer la “mili” a les Milicias Universitarias, hereves de la institució franquista dels alféreces provisionales, nosaltres varem arribar a ser Alféreces de complemento de l’Ejército Español però no teniem, Deu nos en guard, l’Espíritu militar que aquells militars franquistes volien que tinguessim! Ni ells tampoc no el tenien! Pobra gent! Xusqueros incults, llepaculs. Així es rebentessin els deiem nosaltres…

Aquest preàmbul ve al cas perquè els franquistes i ara els borbofranquistes s’omplen la boca de la legalidad! Legalitat és la que teniem nosaltres abans del 1714, amb les nostres Constitucions, compendi de les nostres lleis, fetes pel nostre poble i refrendades, o no, pels nostres reis. Si no les refrendava el poble, o sigui les Corts Catalanes, no arribaven a lleis.

Recordem que la sentència màxima de la relació entre el poble de les Corts, els comtes catalans i els reis en els actes de jurament dels reis a les Constitucions catalanes era: 

"Nós, que som tant com vós, i junts més que vós, us hem triat com el nostre Senyor i Rei si conserveu els nostres drets i llibertats, i si non, non".

I com que els borbofranquistes que manen des del 1939 no han conservat la nostra legalitat, ni els nostres drets i llibertats, sinó tot al contrari, actuant en conseqüència, estem maldant per tal que s’executi la sentència:

 "I si non, non"

Crec que està clar que els manaies que fa 300 anys que patim es mereixen que se’ls expliqui aquesta sentència per si no l’han sentida mai! I els manaies que varen ocupar el nostre país el 1939 i el mantenen ocupat pel “Justo derecho de conquista” que va pronunciar a Salamanca el miserable Gonzalo Torrente Ballester també l’han d’escoltar. Recordem també que els franquistes varen “alliberar”, segons la seva terminologia, els territoris republicans però en canvi varen “ocupar” i encara dura, Catalunya.

La legalitat dels ocupants no és la nostra legalitat!

I els actuals franquistes o borbofranquistes, usant el “justo derecho de conquista”,  tenen la barra de venir a Catalunya a fer un Congreso i a prometre que ens donaran “cuentas y abalorios”...

I la Cospedal, com tots els de la seva “calanya” continua enganyant-se a ella mateixa i als seus omplint-se la boca de ley, legalidad, democracia, Constitución...

El nostre poeta en els anys foscos del franquisme, del feixisme i del nazisme va escriure:

“Què som? Tan sols una memòria
d'allò que hem posseït i vàrem perdre,
canvi constant i resignat adéu
al temps que fuig amb pas irreparable."
Joan Vinyoli (Barcelona 1914-1984)

Però ara estem en el bon camí per no tenir un esperit abaltit sinó triomfant. Ara el vers d’en Vinyoli seria un altre!

Vegem l’article de Marta Casado a ElNacional:

CONGRÉS PP

Cospedal adverteix: "L'independentisme morirà en el trencaones de la llei"

Marta Casado 

Foto: Efe 
Barcelona. Dissabte, 25 de març de 2017

La secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal, ha criticat durament el moviment independentista aquest dissabte en el XIV congrés del PP català i ha advertit a tots aquells que “defensen la divisió” perquè “sempre moren en el trencaones de la democràcia i la llei”.
La també ministra de Defensa ha lamentat “el ridícul espantós” que estan fent els partits sobiranistes, ja que “falsegen la història, intenten desfer llaços i s’erigeixen com a redemptors de la democràcia”. Per aquest motiu, la secretaria general del PP ha recordat que la democràcia s’identifica perquè “tots estem subjectes a la llei” i que els partits secessionistes “estan desconnectats del món real”.

Cospedal ha lamentat la falta de diàleg entre el Govern de Carles Puigdemont i Mariano Rajoy i l'ha atribuïda a la voluntat de l'Executiu català de que “no es conegui l’enorme incompetència de la seva gestió”. En aquest sentit ha assegurat que “mentre invoquen contínuament al diàleg, imposen el rodet de silenci en el Parlament de Catalunya”, en referència a la reforma del reglament que ha proposat Junts pel Sí i que ha de permetre tramitar les lleis per lectura única, i sense debat.
Sobre el paper que ha d’ocupar el PP en el taulell polític català, la secretària general dels populars ha reivindicat un partit que “retorni l’estabilitat i el sentit comú, que recuperi les institucions de tots, que arribi a acords, que creï ocupació,...” i que sigui un punt de referència tant a Catalunya com a Espanya. Al mateix temps, ha convidat a “totes aquelles persones que se sentin orfes” -degut a que el seu partit ha desaparegut, com el cas d’Unió, o ha virat cap a l’independentisme, com és el cas de l’antiga Convergència- a sumar-se al projecte dels populars. [Ha, ha, ha...]

[I és un bon moment per recordar el que Martin Luther King deia de la legalitat del III Reich:]


Cospedal ha posat les seves paraules en boca de “tots els populars d’Espanya” que volen “transmetre” als membres del PP català “l’afecte i admiració” que susciten “per la seva valentia” a l’hora de defensar una “Catalunya [ocupada por justo derecho de conquista] plural i unida”.

Cospedal dóna suport a Albiol
“El millor per ell i per el PP català encara ha d’arribar”, ha assegurat Cospedal en referència al nou president del partit, Xavier García Albiol, a qui ha qualificat no només com el millor alcalde, sinó com “l’alcalde més estimat de Catalunya”. La ministra ha qualificat Albiol com la persona abanderada d’una “Catalunya plural, acollidora i que rebutja les formes de divisió, exclusió i odi”.    
Cospedal també ha tingut paraules d’agraiment per l’altre protagonista del dia d’avui, la presidenta sortint, Alicia Sánchez-Camacho. D’ella ha dit que és la persona que ha posat la seva vida i la seva família a la disposició del partit i que, fruit d’això, el PP català va obtenir “els millors resultats de la història”
Marta Casado 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada