dijous, 2 d’agost del 2018

02/08/2018. Redacció Vilaweb. La policia espanyola deté un membre del CDR per la protesta durant el sopar de Llarena. Ahir es va saber que els Mossos d'Esquadra estaven investigant la protesta d'ofici. No obstant això, la policia espanyola argumenta que, en tractar-se d’una autoritat judicial, és competent per a investigar el cas. Segons que ha pogut saber VilaWeb, quedarà en llibertat després de declarar. Llarena es trobava al local amb un grup format per una vintena de persones, entre les quals hi havia el president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández-Díaz. Alguns components del CDR de Palafrugell van protestar contra la presència de Llarena amb crits com ‘Els carrers seran sempre nostres’ i Benvingut a l’Empordà’. Finalment, el magistrat va abandonar la zona.

Benvolguts,

Amb aquesta notícia i altres de semblants, ens costa creure que el 155 ha estat aixecat!

Avui, per televisió, en Buch ha explicat que si els mossos amunt, si els mossos avall. Però tot aquest assumpte fa pudor de merda...

Podem saber si el Govern de la Generalitat pinta res en les accions i omissions de mossos i de policies armades espanyols?

Hi ha algun un protocol que expliqui exactament qui mana i en què?

No digueu que no és de riure que a Catalunya els Mossos estiguin sempre sota les ordres de les autoritats (militars por supuesto, que deia el Tejero)  espanyoles, i quan pretenguin agafar algun possible culpable del que sigui els el prenguin de les mans els de la policia espanyola dient que ells són competents per a investigar el cas. Manen més els policies espanyols que els Mossos a Catalunya? I argumentant que manen ells, i que en tractar-se d’una autoritat judicial ells són competents (qui és una autoritat judicial? el Llarena, els Mossos, els policies espanyols? o Tots?). Ens ho pot explicar el senyor Buch? OMO lava mas blanco?

Sembla que ens estan prenent el pel i que a la Generalitat ja són feliços deixant-se sodomitzar per un cantó i explicant per televisió que tot va de conya, per l’altre.

I quan es veu, també per televisió la pantomima que varen fer ahir a la tarda els catalans dirigits per en Maragall i els espanyols dirigits per la Meritxell Batet, resulta que als catalans ens cauen els dallonses per terra!

Diríem que la frase castellana de “Burro amarrado contra león” és perfectament vàlida aquí i avui...
   
 Vegem la notícia de Vilaweb:


La policia espanyola deté un membre del CDR per la protesta durant el sopar de Llarena

Ahir es va saber que els Mossos d'Esquadra estaven investigant la protesta d'ofici

Per: Redacció

 02/08/2018  13:29

La policia espanyola ha detingut un membre del CDR de Palafrugell per la protesta a les portes d’un restaurant on sopava el jutge del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena. Ahir es va saber que els Mossos d’Esquadra estaven investigant la protesta d’ofici.

No obstant això, la policia espanyola argumenta que, en tractar-se d’una autoritat judicial, és competent per a investigar el cas. Segons que ha pogut saber VilaWeb, quedarà en llibertat després de declarar.

Llarena es trobava al local amb un grup format per una vintena de persones, entre les quals hi havia el president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández-Díaz. Alguns components del CDR de Palafrugell van protestar contra la presència de Llarena amb crits com ‘Els carrers seran sempre nostres’ i Benvingut a l’Empordà’. Finalment, el magistrat va abandonar la zona. Els fets es van produir molt a prop d’on aquella mateixa nit se celebrava un homenatge al diputat de Junts per Catalunya Jordi Sánchez, que fou multitudinari.

Redacció Vilaweb

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada