dijous, 16 d’agost de 2018

14/08/2018. Arrenquen llaços amb un camió ploma a Arenys. L’exdiputat del PP Jordi de Juan, tallant llaços a l’Escala. Ahir al matí, la Riera d’Arenys de Munt va aparèixer amb les banderoles de llaços grocs que hi havia de banda a banda de carrer despenjades i aixafades per terra. L’Ajuntament del municipi del Maresme va informar que l’atac contra els símbols de solidaritat amb els presos polítics catalans es va produir al voltant de les tres de la matinada. Els franquistes del PP i de Ciudadanos es demostren cada cop més creatius, gràcies a les lliçons i els estímuls del bandarra diputat al Parlament de Catalunya Carlos Carrizosa i gràcies a que els fiscals i jutges no s’hi fiquen. També els deixebles franquistes del PP han estat creatius: Han creat preciosos eslògans com aquest: “Si algú té dret a penjar llaços grocs al carrer, uns altres tenen dret a treure’ls”.. Chapeau!


Benvolguts,

Els franquistes del PP i de Ciudadanos es demostren cada cop més creatius, gràcies a les lliçons i els estímuls del bandarra diputat al Parlament de Catalunya Carlos Carrizosa i gràcies a que els fiscals i jutges no s’hi fiquen.

No sabem quins són més perillosos, els Carrizosas o els Santis Rodriguezs. Els deixebles del Carrizosa ja veiem què saben fer, rebentar carrers sencers plens de llacets grocs, amb grues, imitant el Carrizosa al Parlament de Catalunya. Els deixebles del Santi com el bandarra exdiputat Jordi de Juan arrenca llacets a mig matí tot passejant el gos...

També els deixebles franquistes del PP han creat preciosos eslògans com aquest:

 “Si algú té dret a penjar llaços grocs al carrer, uns altres tenen dret a treure’ls”.

Ja veiem que també inciten els sicaris però més filosòficament. Els sicaris, els fiscals i els jutges han de fer l’esforç de preguntar-se de qui són els llaços un cop penjats pels republicans: continuen sent republicans o són de l’ajuntament? I si els franquistes els roben contra qui s’han de querellar els jutges i fiscals?

Caldria preguntar als sicaris si consideren que és el mateix penjar llaços grocs que despenjar llaços grocs. Aquí continua havent-hi filosofia: Pot ser que els sicaris no sàpiguen distingir entre el bé i el mal, entre penjar i despenjar. A més els sicaris deuen preferir arrancar els llaços grocs, perquè els partits franquistes que els encarreguen el treball els en tornaran a encarregar, i així s’anirà fent girar la roda.

Parlant de fer girar la roda hem trobat que no hi ha hagut massa creativitat al rebentar les garlandes, perquè l’excel·lent humorista Manel Fondevila ja havia inventat fa unes setmanes un artilugi per arrancar els perillosíssims llacets grocs tot fent girar la roda gammada.Vegem l’article:

14 agost 2018 2.00 h

Arrenquen llaços amb un camió ploma a Arenys

 Arrosseguen de matinada les banderoles grogues de la Riera d’Arenys de Munt malmetent tots els cables de NadalREDACCIÓ - BARCELONA
Ahir al matí, la Riera d’Arenys de Munt va aparèixer amb les banderoles de llaços grocs que hi havia de banda a banda de carrer despenjades i aixafades per terra. L’Ajuntament del municipi del Maresme va informar que l’atac contra els símbols de solidaritat amb els presos polítics catalans es va produir al voltant de les tres de la matinada.
Segons la investigació iniciada per les autoritats locals, un camió ploma hauria entrat a la Riera des de la rambla de Sant Martí amb la plataforma aixecada per tal d’arrossegar i arrencar els fils travessers d’on penjaven tots els llaços grocs.
El camió hauria enfilat tota la Riera fins a l’Eixample del municipi, per on hauria sortit. El resultat de l’atac ha estat el tall també de tots els cables de Nadal, que el municipi ja deixa instal·lats durant tot l’any per quan arriba el moment de penjar els llums de decoració nadalenca. Durant el matí, el govern local decidia ordenar a la brigada municipal que retirés de la via pública tots els cables malmesos per motius de seguretat, així com les banderoles trencades i despenjades.

L’Ajuntament ha fet una crida a la col·laboració ciutadana perquè els veïns que tinguin alguna informació dels fets es posin en contacte amb la policia local per tal d’aportar dades sobre els possibles autors.

El consistori obrirà un expedient sancionador en què s’imputaran les despeses causades per les destrosses produïdes pels autors. Fonts de l’Ajuntament no dubten a qualificar els fets de “nou atac feixista” i anuncien la instal·lació de càmeres a l’entrada de la Riera per la rambla de Sant Martí per millorar la seguretat i permetre identificar “presumptes delinqüents”.

Aquest és el segon atac en pocs dies. Dimecres de la setmana passada, dues persones, també de matinada, van trencar el llaç groc que penjava al balcó de l’ajuntament i se’n van endur la pancarta que demana la llibertat dels presos polítics.

L’exdiputat del PP Jordi de Juan, tallant llaços a l’Escala
L’exdiputat gironí del PP Jordi de Juan va ser gravat ahir al matí a l’Escala (Alt Empordà) mentre retirava llaços gros. L’escena té lloc a la barana de la Riba, un dels espais més cèntrics d’aquesta població i on fonts de l’ANC expliquen precisament que cada matí han de reposar els llaços grocs perquè es troben que algú ha passat de matinada i els ha tret. Ahir, però, va ser entorn de les deu del matí, quan un simpatitzant de l’entitat va gravar l’exdiputat, que tot passejant el gos es dedicava a retirar els símbols grocs. Quan veu que l’estan gravant, De Juan pretén impedir-ho, però finalment gira l’esquena i se’n va. Originari de l’Escala, De Juan va ser cap de llista i regidor del PP a Girona el 1999, diputat al Congrés a Madrid en la legislatura 2000-2004, i exerceix actualment com a advocat de l’Estat.

Redacció

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari