divendres, 10 d’agost de 2018

09/08/2018. Joan Puig. Arrimadas orgullosa d’atiar l’Ulster (que te cagas) de Jordi Cañas. El meu pare deia que sempre et veuràs embrutat pel cul d’una paella. Aquí i ara ens hem de veure embrutats pel cul de l’Arrimadas! A més és capaç de pensar i dir que “Els totalitaris sempre s’han dedicat a assenyalar als que defensen la llibertat i la igualtat. Que la CUP m’assenyali és un honor”, ha publicat en un missatge de Twitter. Així ha respost a la CUP, que aquest mateix dijous l’ha titllat de “responsable ideològica” de les agressions que s’han produït contra el sobiranisme per les crides que ha fet la seva formació a treure llaços grocs i d’altra simbologia independentista dels carrers.“Hauria de rectificar i no instigar al fet que hi hagi aquests comandos d’extrema dreta campant pels carrers”, ha reclamat la diputada ‘cupaire’ Natàlia Sànchez.

Benvolguts,

El meu pare deia que sempre et veuràs embrutat pel cul d’una paella. Aquí i ara ens hem de veure embrutats pel cul de l’Arrimadas! A més és capaç de pensar i dir que Els totalitaris sempre s’han dedicat a assenyalar als que defensen la llibertat i la igualtat. Que la CUP m’assenyali és un honor”, ha publicat en un missatge de Twitter. És capaç de pensar que els franquistes com ella i el seu partit tenen dret a dir-nos totalitarisI aquí li diem: Au, tia, que et bombin!

Vegem l’article d'en Joan Puig:Arrimadas orgullosa d’atiar l’Ulster de Jordi Cañas

Considera "un honor" que la CUP l'assenyali per les agressions a sobiranistes
|
09/08/2018
La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha considerat “un honor” que la CUP l’hagi acusat de ser responsable de les agressions a ciutadans independentistes.


“Hauria de rectificar i no instigar al fet que hi hagi aquests comandos d’extrema dreta campant pels carrers”, ha reclamat la diputada ‘cupaire’ Natàlia Sànchez.

Arrimadas ha apel·lat també al president del Govern, Pedro Sánchez, a qui ha retret que “segueixi mirant cap a un altre costat i segueixi dient que el que passa a Catalunya és normal”.

Joan Puig

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada