diumenge, 19 d’agost del 2018

18/08/2018. Jordi Palmer. Els Mossos identifiquen un guàrdia civil com a membre d'un escamot que retirava llaços grocs. Els Mossos d'Esquadra van identificar la matinada de dijous a divendres un grup de catorze persones que, com un escamot paramilitar, estava perfectament organitzat i coordinat amb rutes planificades per retirar llaços grocs a diverses poblacions ebrenques. Segons ha avançat TV3, un dels identificats és un membre de la Guàrdia Civil. Els plànols que han estat compartits a través de les xarxes socials, que mostren la planificació dels itineraris i demostren l'existència de grups coordinats.

Benvolguts,

Aquests grups franquistes dirigits, deuen tenir connexions entre ells i amb els seus dirigents polítics del PPSOECs. Podem esperar que els Mossos actuaran amb més celeritat encara i veurem tota aquesta púrria a la presó “preventiva” immediatament? Veurem Arrimadas, Carrizosa i altres indesitjables emmanillats (ep! a l’esquena!) i portats a pudrir-se en presons preventives? Podem esperar que a mida que s’identifiquin més terroristes, s’incrementi la vigilància? Sentirem a dir immediatament als dirigents franquistes que demanen perdó (com el Juanca)?

Si aquest paràgraf anterior demostra odi per part meva és veritat.

És l’odi que el franquisme ens ha ensenyat als espanyols, amb lliçons pràctiques! És un odi que haviem tingut en els anys quaranta (recordem que els catalans havíem perdut la guerra que els espanyols havíen organitzat i que nosaltres no havíem organitzat), que estava apaigavat però que va tornar a néixer durant la paròdia de la transacció, que no transició dels anys 75-81. Recordeu durant la transacció quan el Rajoy i la seva plana major, Acebes i companyia, recaptava a Andalusia vots i signatures contra Catalunya i els catalans (I els varen arribar a lliurar en grans caixes al Congreso)? Havíeu vist mai que aquest odi es desenvolupés a Catalunya contra Espanya? Oi que no? Havíeu vist l’harmonia que hi havia a Catalunya entre fills d’immigrants i fills d’autòctons? I us adoneu que aquest odi s’ha desenvolupat en dos sentits

d’Espanya i els espanyols contra Catalunya i com a resultat, dels catalans que també han acumulat odi contra qui ens odia!

Pel que fa al tema de l’article les meves altres preguntes són:
  • Per què sembla que aquests grups franquistes proliferen només a les Terres de l’Ebre?
  • És que els que desenvolupen el seu treball terrorista a l’Empordà i a La Selva no estan organitzats?
  • Heu vist com els “fulls de ruta” de cada acció a cada poble semblen fets per professionals?
  • Se sap quina graduació té el guàrdia civil?
  • Se sap si hi ha més guàrdies civils en aquest grup terrorista?
  • Se sap quan cobren per cada acció els sicaris que formen part del grup?
  • Se sap d'on surten els diners que es paguen a aquests sicaris? Qui els paga? Surten dels "fons reservats"? 
  • Els partits franquistes com el PP, el PSOE, Ciudadanos, i els grupuscles com VOX, Falange Española i d’altres que inciten a l’odi contra Catalunya han estat identificats? S’ha detingut els seus dirigents i iniciat una querella contra el franquisme renaixent?



Vegem l’article:


LLAÇOS GROCS

Els Mossos identifiquen un guàrdia civil com a membre d'un escamot que retirava llaços grocs

Jordi Palmer


Barcelona. Dissabte, 18 d'agost de 2018

Els Mossos d'Esquadra van identificar la matinada de dijous a divendres un grup de catorze persones que, com un escamot paramilitar, estava perfectament organitzat i coordinat amb rutes planificades per retirar llaços grocs a diverses poblacions ebrenques.

Segons ha avançat TV3, un dels identificats és un membre de la Guàrdia Civil. Els plànols que han estat compartits a través de les xarxes socials, que mostren la planificació dels itineraris i demostren l'existència de grups coordinats.

Alguns testimonis asseguren que els grups van encaputxats i equipats amb navalles i xerracs extensibles. En aquestes accions, haurien arrencat pancartes que demanaven la llibertat dels presos i llaços i elements grocs tant de llocs públics com de privats.

Els veïns van posar els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra, els quals van localitzar a Móra la Nova, cap a les tres de la matinada, un primer cotxe amb quatre persones, que van ser identificades i se'ls va intervenir diverses eines de tall, pals acabats amb cutters i els mapes que marcaven la ruta a seguir, fet que va portar els Mossos a aturar dos cotxes més a Tivissa i identificar-ne els ocupants.

En total, han estat catorze persones identificades i els Mossos han obert diligències sobre el cas.





Jordi Palmer  

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada