dijous, 30 d’agost de 2018

29/08/2018. José Antich. No és casualitat que Ciutadans convoqui una manifestació de rebuig de la violència i acabi amb agressions i amb, almenys, una persona lesionada. No és casualitat que només hi assisteixin uns centenars de persones i acabin apoderant-se'n els ultres de la concentració. No és casualitat que un periodista sigui agredit, rebi quatre cops de puny i hagi de ser evacuat. No és casualitat que en l'origen de l'agressió es profereixin crits contra TV3 i un càmera de Telemadrid sigui violentament atacat perquè un adhesiu sigui confós per la multitud violenta amb un llaç groc. No és casualitat que una persona present en el Parc de la Ciutadella cridi 'fora feixistes' als manifestants i per resposta rebi mostres de violència física fins que intervé la Guàrdia Urbana. No és casualitat que la cap de l'oposició en el Parlament, Inés Arrimadas, aprofiti per criticar a TV3 i els mitjans públics de la Generalitat el mateix dia que ha estat entrevistada per El Matí de Catalunya Ràdio, el programa estrella de l'emissora.

Benvolguts,

En José Antich troba un munt de no-casualitats en les activitats dels polítics falangistes d’ahir, destinades com tothom sap a fer veure que a Catalunya hi ha violència, la que l’Arrimadas i companyia provoquen...

EDITORIAL

No és casualitat

José Antich
Barcelona.
Dimecres, 29 d'agost de 2018

No és casualitat que Ciutadans convoqui una manifestació de rebuig de la violència i acabi amb agressions i amb, almenys, una persona lesionada. No és casualitat que només hi assisteixin uns centenars de persones i acabin apoderant-se'n els ultres de la concentració.

No és casualitat que un periodista sigui agredit, rebi quatre cops de puny i hagi de ser evacuat. No és casualitat que en l'origen de l'agressió es profereixin crits contra TV3 i un càmera de Telemadrid sigui violentament atacat perquè un adhesiu sigui confós per la multitud violenta amb un llaç groc. No és casualitat que una persona present en el Parc de la Ciutadella cridi 'fora feixistes' als manifestants i per resposta rebi mostres de violència física fins que intervé la Guàrdia Urbana.

No és casualitat que la cap de l'oposició en el Parlament, Inés Arrimadas, aprofiti per criticar a TV3 i els mitjans públics de la Generalitat el mateix dia que ha estat entrevistada per El Matí de Catalunya Ràdio, el programa estrella de l'emissora. No és casualitat que, per mantenir viva tota la seva estratègia de tensió i de crispació a Catalunya, es negués a reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, en el Palau de la Generalitat si no retirava de la façana la pancarta de Llibertat dels presos politícs. No és casualitat que en totes les ocasions que es canta Els segadors i ella hi és present fa manifesta ostentació de no participar-ne, i es manté en silenci mentre s'interpreta l'himne nacional de Catalunya. No és casualitat que l'agressió al fotoperiodista Jordi Borràs estigui sense sancionar per part de la policia espanyola.
No és casualitat que Albert Rivera o Arrimadas portin allà on van un discurs frontista, i que tota la seva artilleria mediàtica consisteixi a dividir la societat catalana i aprofitar qualsevol espurna de crispació que hi hagi. No és casualitat que Rivera i Arrimadas es desplacin fins a Alella simplement per despenjar llaços grocs hores després que comandos unionistes uniformats i amb la cara tapada facin el mateix a diverses localitats de les comarques gironines.

No és casualitat que Ciutadans siguin darrere de tot aquest clima que busca atemorir el sector independentista de la societat catalana i allunyar-lo del carrer. No és casualitat que sigui el convocant d'aquestes concentracions i els seus simpatitzants siguin els agressors. No és casualitat.

José Antich

Cap comentari:

Publica un comentari