dimecres, 23 de setembre del 2015

22/09/2015. Rajoy ridiculitza l'unionisme. Mariano Rajoy va destrossar tota la campanya d'intimidació que porta mesos construïnt-se des dels aparells de l'estat, amb la col·laboració furiosa dels mitjans de comunicació de Madrid.

Benvolguts,
Ahir varem tenir unes quantes bones notícies:
  • Al matí en Rajoy va fer "un paperot" segons l'encertada definició de la vicepresidenta Neus Munté. http://www.eldiario.es/politica/surrealistas-entrevista-Rajoy-Onda-Cero_0_433606891.html...
  • També un manifest dels representants de 5 grups del Parlament suís que l'expliquem en un altre apunt...
  • També com el bisbe feisista de València Cañizares (hereu del Rouco Varela) ha ordenat resar per la unitat d'Espanya a totes les misses durant un mes. No cal fer més que un comentari: Els bisbes són instigadors de l'Alzamiento franquista, el bisbe Gumà, el bisbe Pla y Deniel, etc. i han viscut durant 80 anys atemorint el poble. Tenen por del poc que duraran les seves prebendes en una Catalunya republicana i de l'eliminació de la protecció del Vaticà amb l'extició del Concordato...
  • També que 11 científics catalans de fama mundial encapçalats per Joan Massagué, investigadors del càncer, de la SIDA, i de moltes altres disciplines, han impulsat un manifest a favor de Junts pel Sí...
Ara explicarem, amb vídeo i tot el "paperot" del Rajoy amb el seu nul coneixement de la Consti de la qual tots els PPSOEs es vanten, a qui se li podria cantar aquella canço dels anys 50 o 60 que deia "borriquito como tu que no sabes ni la u"...:

Rajoy ridiculitza l'unionisme
"En poques hores, el president espanyol va destrossar tota la campanya d'intimidació que -pacientment, insistentment, subterràniament- porta mesos construïnt-se des dels aparells de l'estat"
22 de Setembre 2015
Ahir, en poques hores, Mariano Rajoy va destrossar tota la campanya d'intimidació que -pacientment, insistentment, subterràniament- porta mesos construïnt-se des dels aparells de l'estat, amb la col·laboració furiosa dels mitjans de comunicació de Madrid. El president espanyol va ser incapaç de respondre una pregunta òbvia sobre la nacionalitat espanyola dels catalans. No només això, sinó que va quedar claríssim que ni tan sols s'havia plantejat la qüestió amb anterioritat. 

En definitiva, Rajoy va fer evident que l'estat no es planteja afrontar un debat seriós, sinó difondre quatre consignes que busquin la por i la intimidació a través dels mitjans amics.

Però és que, per si fos poc, el president espanyol va deixar veure la seva perplexitat quan un grup de persones, a Reus, es van posar a cridar "independència" mentre, per a més sarcasme, filmaven l'astorament de Rajoy amb els mòbils. El fet és que tothom ha pogut veure i comprovar que Mariano Rajoy està molt lluny d'entendre els paràmetres del debat que està plantejat a Catalunya. I el ridícul, tal com deia Tarradellas és una força poderosíssima.
També afegim la paròdia del Rajoy representada per l'Homer Simpson:

http://www.eldiario.es/rastreador/VIDEO-Mariano-Simpson-Carlos-Brockman_6_434016610.html
És Madrid qui ha decidit evitar el debat i serà Madrid qui el perdrà. El nivell de qualitat de la política espanyola el marca qui ha arribat a president. Un gallec que ni sap gallec, ni tampoc fer-se'n.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada