dimecres, 23 de setembre del 2015

23/09/2015. El Periódico tira "la tovallola" i no publica les "enquestes andorranes". El Periódico, bel·ligerant contra els partits del sí. Perquè no publiquen "les enquestes andorranes"? Aquest dissabte l'enquesta andorrana del directe!cat.

Benvolguts,
Ja sabem que no ens podem fiar de les enquestes. Ja sabem també que segons la llei no es poden publicar enquestes la setmana abans de les eleccions. Ja sabem també que feta la llei feta la trampa i que El Periódico que té edició andorrana (El Periódico d’Andorra) ens ha estat obsequiant en les darreres conteses electorals amb enquestes (molt o poc ‘cuinades’?), que han tingut la virtut de tenir-nos informats fins al mateix dia de les eleccions...
En aquesta contesa del diumenge 27-S El Periódico no publicarà les enquestes del Periódico d’Andorra. Per què?
Com a compensació sembla que el dissabte el directe.cat presentarà:
l'enquesta prohibida del directe.cat

Vegem doncs aquest article del directe.cat:
23 de setembre de 2015 05:00 h
Totes les dades aproximen Junts pel Sí a la majoria absoluta i amb la CUP a la majoria en vots i sorprenentment la capçalera del Grup Zeta enguany no publiqui les famoses enquestes
Davant les eleccions més importants de la nostra història, les que han convertit el diari El Periódico en un dels mitjans de comunicació més combatiu contra l'independentisme, sorprèn que el rotatiu no publiqui en aquesta ocasió "les enquestes andorranes" i més si tenim en compte que en les darreres eleccions municipals van publicar via el Periòdic d'Andorra una enquesta a diari reiterant la victòria d'Ada Colau.

Les enquestes andorranes
El Periódico, bel·ligerant contra els partits del sí
Recordem que durant tota aquesta campanya electoral les informacions de campanya de El Periódico tenen un caire clar a favor dels partits unionistes, els cronistes del no, no han perdonat res, dia rere dia han massacrat Junts pel Sí. Per contra, els opinadors situats a l'orbita independentista s'han dedicat a parlar del temps i de les musaranyes.

Perquè no publiquen "les enquestes andorranes"?
Les dades de totes les enquestes publicades i les amagades donen un resultat molt clar, donen una victòria neta a Junts pel Sí i un excel·lent resultat a la CUP, amb una majoria absoluta entre els dos partits i, si tot acompanya, una majoria absoluta en vots sumant  a la CUP. Publicar un "panell" d'enquestes dia a dia, com van fer a les municipals de Barcelona, tan sols podria facilitar la majoria absoluta en vots, fet que contradiu les intencions i funcions del diari que no són altres que evitar la victòria dels partits independentistes.
El Periódico, malgrat l'esforç per evitar la victòria independentista, tira la tovallola i dóna per perdudes les eleccions
Ara només queda l'esperança que Junts pel Sí no aconsegueixi la majoria absoluta en escons i tampoc la majora absoluta en vots amb la CUP, aquesta és la batalla final dels darrers dies de campanya, caldrà veure si el vot útil farà possible la victòria clara independentista.



Dissabte l'enquesta prohibida del directe.cat

Aquest dissabte l'enquesta andorrana del directe!cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada