dimarts, 14 de desembre del 2010

13/12/10. Benach: Les batalles internes, endèmiques, han sigut l'error d'ERC

Benvolguts,

Avui en Benach, que fins ara té un halo d’honestedat immillorable, ha sigut entrevistat a Rac1

Uns quants tasts:
“El president del Parlament i número dos de la candidatura d'ERC per Barcelona, Ernest Benach, ha instat avui el president del partit i candidat, Joan Puigcercós, a deixar el càrrec en el congrés extraordinari que es farà a la tardor per poder renovar el partit després de la patacada electoral. "Estem molt fotuts. Les eleccions han estat una trompada impressionant", ha reconegut.

"Els referents" del partit "de cara al futur han de ser uns altres", ha manifestat Benach, que ha insistit que cal replantejar "amb altres paràmetres i altres persones", també en "el lideratge del partit."

A la nova generació de dirigents que creu que han d'agafar les regnes del partit els ha demanat que no caiguin en els mateixos "errors" que han comès els dirigents fins ara, en clara referència a les batalles internes endèmiques.”

Són interessants els Comentaris a aquest article, un que ataca despietadament Puigcercós i l’altre que suavitza el repte:
·         “No del tot d'acord amb Benach. Puigcercós hauria d'assumir des d'ara mateix la responsabilitat com a líder d'ERC, ja que no ha fet la mateixa nit de les eleccions com tocava, i plegar.
·         Si a en Puigcercós li quedés la paga que li ha quedat a en Benach, segur que hauria presentat la dimissió la mateixa nit del 28-N, però a Ripoll fa molt de fred.”

És interessant també que el polític d’ERC aparentment menys contaminat, malgrat que era un home d’en Carod i malgrat que es va deixar arrossegar a fer de número 2 de la candidatura d’en Puigcercós (en Carod no li ho devia perdonar), expliqui clarament el que tot el partit com un clam del Barça sabia: Que les lluites internes, endèmiques, que esgarrapaven cada dia els militants deixarien el partit escolat!


Joan A. Forès
Reflexions
http://reflexionsjafores.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada