dissabte, 10 de desembre de 2016

09/12/2016. ACN. La desesperació del govern espanyol davant el procés fa mentir vilment els seus ministres. "Ens preocupa el moment actual i sobretot el futur, ser capaços de trobar solucions cap a un debat polític i social existent a Catalunya". El ministre Català ha assenyalat que "existeix la figura del referèndum" però ha reiterat que les consultes als ciutadans només es poden fer "dins el marc de les competències del convocant".

Benvolguts,

Com es pot veure, la SSS farà des d’ara endavant de Comissaria política del franquisme, i tindrà el Millo d’escolanet. El Millo és el que fa 8 o 10 anys varen fer fora d’Unió, se’n va anar a demanar feina de diputat a ERC que va passar i va acabar al PP...  

Hi ha una frase interessant, perquè almenys s’adonen que la seva política fins ara ha estat nefasta per a ells i ha creat cada cop més independentistes.: "Ens preocupa el moment actual i sobretot el futur, ser capaços de trobar solucions cap a un debat polític i social existent a Catalunya". No és això, companys, no és això. A Catalunya no hi ha cap debat polític, si de cas hi ha dos monòlegs, el del PPSOEC's i el de tots els altres. Els llepaculs unionistes i els independentistes. I no debaten perquè una línia vermella els separa totalment...

Deuen estar mal informats perquè s’imaginen una realitat catalana transmesa pels polítics i empresaris fatxes i pels miserables de Podemos i similars... 

Esperem que continuïn igual i que millorin la seva actitud destralera!

Hi ha la millor frase del ministre: El ministre ha assenyalat que "existeix la figura del referèndum" però ha reiterat que les consultes als ciutadans es poden fer sempre "dins el marc de les competències del convocant". O sigui que ens explica que sí que existeix la figura dels referèndums! Ai, cony! Fins ara no existien!

Però emulant el Perich el ministre hi ha afegit la cirereta: "dins el marc de les competències del convocant"...

Vegem l’article de l’ACN:

9 DE DESEMBRE DE 2016 05:00 H


Catalá assegura que tots els membres del govern espanyol dedicaran "més atenció i més temps" a Catalunya

ACN Barcelona .- El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat aquest dijous que tots els membres del govern espanyol dedicaran "més atenció i més temps" a Catalunya. Catalá ha puntualitzat que aquest diàleg amb Catalunya el tindrà "molt en particular" la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, que és qui té atribuïda aquesta funció en el nou model de l'executiu espanyol. "Ens preocupa el moment actual i sobretot el futur, ser capaços de trobar solucions cap a un debat polític i social existent a Catalunya", ha afirmat Catalá en una roda de premsa en el marc d'un consell de ministres de Justícia de la Unió Europea.

"Tots els membres del govern tenim incorporada ja en la nostra agenda i li dedicarem encara més atenció i més temps a la presència a Catalunya, a la negociació amb els nostres col·legues", ha assenyalat el ministre. Com a exemple, ha destacat que les seves "relacions i reunions" amb el conseller de Justícia, Carles Mundó, són "quotidianes" i "tenim molts assumptes compartits".

Cap novetat en el discurs [I tant que hi ha novetat!]

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha avisat aquest dijous que el referèndum per la independència de Catalunya no es podrà celebrar perquè "no cap en el model constitucional". Ho ha dit en una roda de premsa en el marc d'un consell de ministres de Justícia de la Unió Europea el dia en què el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha convocat la cimera per encarrilar l'organització del referèndum el pròxim 23 de desembre. 

[I ara ve la novetat!] 
El ministre ha assenyalat que "existeix la figura del referèndum" però ha reiterat que les consultes als ciutadans es poden fer sempre "dins el marc de les competències del convocant".

Com podem veure aquesta parida del tal Català ja l’havia expressada gràficament el Perich ja fa més de 40 anys!
ACN

Joan A. Forès 
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada