divendres, 9 de desembre del 2016

09/12/2016. Franquisme. Zoido, sobre la cimera de Puigdemont: "Som majoritaris i hem d'imposar nosaltres el diàleg i no cedir a aquesta mena de xantatge que en ocasions es vol fer a la resta d'espanyols". Pertany a l’estranya (o no) mena d’andalusos que van piulant que “Los andaluces hemos levantado Cataluña”. Els raonaments d’aquest senyor que és advocat, jutge i polític són de jutjat de guàrdia.

Benvolguts,

Sembla mentida que els nostres polítics no es rebel·lin contra la manera de menystenir-nos dels castellans, siguin peons o ministres. Avui veiem les primeres declaracions d’un tal Zoido, substitut del sinistre Fernández Díaz. Li han donat corda i va dient parides:

·         Pel que sembla són ells els que volen el diàleg i som nosaltres que no el volem
·         Pertany a l’estranya (o no) mena d’andalusos que van piulant que “Los andaluces hemos levantado Cataluña”...

Els raonaments d’aquest senyor que és advocat, jutge i polític són de jutjat de guàrdia: Llegiu-vos bé la seva frase estrella d’avui: "Els partidaris del diàleg amb Catalunya són "majoritaris" a Espanya, per tant hem d'imposar el diàleg i no cedir a aquest xantatge".

Heu sentit parlar mai d’un “diàleg imposat”, fora dels acudits dels humoristes?

Vegem les declaracions del tal Zoido:

Zoido, sobre la cimera de Puigdemont: "Hem d'imposar el diàleg i no cedir a aquest xantatge"

El ministre de l'Interior assegura que el Govern espanyol està "donant proves" que la seva aposta és la del diàleg i que esperen que sigui "fructífer"
 Europa Press 09/12/2016

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | ACN
 
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido (és d’aquells que va piulant que “Los andaluses hemos levantado Cataluña”), ha defensat aquest divendres que els partidaris del diàleg amb Catalunya són "majoritaris" a Espanya, per la qual cosa ha advocat per "imposar" aquest diàleg enfront de la "mena de xantatge" que d'altres promouen, en al·lusió a la cimera sobre el referèndum que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha convocat per al proper 23 de desembre.

"Som majoritaris i hem d'imposar nosaltres el diàleg i no cedir a aquesta mena de xantatge que en ocasions es vol fer a la resta d'espanyols", ha declarat el ministre a Brussel·les, a la seva arribada a una reunió amb els seus socis europeus d'Interior.

Zoido ha recalcat la necessitat que la unitat d'Espanya i la sobirania nacional quedin "sempre salvaguardades", al mateix temps que ha subratllat el compromís del Govern de Mariano Rajoy per mantenir "el diàleg per sobre de tot".

 "No vull tirar més llenya al foc, sóc dels que aposten pel diàleg per aconseguir els acords i el que no es pot dir és que no hi ha un diàleg obert amb Catalunya, com hi és amb la resta de les comunitats autònomes", ha insistit.

El ministre creu que el Govern espanyol està "donant proves" que la seva aposta és la del diàleg i que esperen que sigui "fructífer". "D'aquí no sortirem, convé insistir (en això) perquè tota la societat sàpiga distingir entre els que volen arribar a un acord i els que volen imposar la seva voluntat", ha conclòs. [Genial!]
Europa Press

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada