dilluns, 19 de desembre de 2016

19/12/2016. Resum dels darrers comentaris del Bloc Reflexions.

Benvolguts,
D'entrada us desitjo un Bon Nadal i nou any (el de la in-inde-independència).

Com que hi ha molts temes i prou interessants, els apunts bàsics d’aquests 10 darrers dies els agruparem per temes: Franquisme, Economia, Procés, Catalanofòbia, Història. I ho continuarem fent així en successives trameses...

Franquisme

El tema “Franquisme” inclou els articles relacionats amb el borbofranquisme actual.

L’Eurocambra ja ha vist el llautó a l’España una grande y libre, sigui en la negació dels crims del franquisme, sigui en la manera criminal de repartir els fons europeus, sigui en les trampes que fan a dojo per a fer-nos mal...:

Article amb ironia càustica del nostre company Trinitro:

Hi ha diversos articles sobre l’Operació diàleg, que inclouen acudits gràfics del Perich d’un llibre de títol precisament, Diálogos entre el poder y el no poder, de l’any 75, el de la mort del Franco:


L’apartat Franquisme-Transacció explica les trampes de la Transacció del 1978 al 1981. Podeu cercar a tot el Bloc amb el tema Transacció:


Economia.

Molt interessant explicació de la necessitat de tenir un ràting alt, que l’aconseguirem automàticament un cop hàgim constituït la República catalana.

Procés

Article molt crític sobre els nostres polítics que “es mamen el dit”. Demana precaució sobre els “infiltrats”, que n’hi deu haver a cabassos, entre els mossos, entre els parlamentaris, a les associacions i partits...:

Article brillant sobre com ho estem fent de malament entre les CUP, ERC i PDCAT, tots mirant pels interessos de partit i no de país:

Article publicat fa un any explicant que el país, els Països bullien i per sort encara els dura, però el poble sembla que comença a queixar-se:

Catalanofòbia

L’obsessió malaltissa dels Ciudadanos, producte de laboratori dels “botiflers del mon, uniu-vos”, explicant els casos més tragicòmics i esperpèntics:


Història

En Marc Pons ens està proposant una visió diferent i complementària de l’oficial, en la línia d’en Bilbeny?, sobre la història dels Països Catalans. Els seus articles apareixen un o dos cops per setmana a ElNacional:Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada